Yandex Metrica

TFF Başkanı Büyükekşi'nin EURO 2024 açıklaması: En büyük sıkıntı bilet bulunamaması

TFF Başkanı Büyükekşi'nin EURO 2024 açıklaması: En büyük sıkıntı bilet bulunamaması

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında EURO 2024 hakkında konuştu. Büyükekşi, A Milli Takım'ın mücadele edeceği EURO 2024 öncesinde en büyük sıkıntının vatandaşların bilet bulamaması olduğunu belirtirken,  turnuvada hedefin final turları olduğunu söyledi.

Spor

29.02.2024, 21:14

TFF'nin sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2024 turnuvasıyla ilgli açıklamalarda bulundu.

Büyükekşi, Almanya'da düzenlenecek EURO 2024 öncesinde Türk vatandaşlarının yaşadığı en büyük sorunu dile getirdi.

Türkiye yeni sezona bomba gibi başladı! UEFA ülke puanı sıralamasında son durum Türkiye yeni sezona bomba gibi başladı! UEFA ülke puanı sıralamasında... Haberi Görüntüle

''NASIL BİLET BULACAĞIZ''

Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, "Şu anda en büyük sıkıntımız Türk vatandaşlarımızın bilet bulamaması. Çünkü biliyorsunuz biletler kurayla satılıyor. Her gün vatandaşlarımız "Nasıl bilet bulacağız" diye arıyor. İnşallah stadlarımızı Türk seyircilerimizle dolduracağız. Belki daha fazlası stadın dışında olacak" dedi.

Galatasaray aradığını Copa America'da buldu! İşte o yıldız futbolcu Galatasaray aradığını Copa America'da buldu! İşte o yıldız futbolcu Haberi Görüntüle

"EURO 2032'DE ŞAMPİYON OLMAYI HEDEFLİYORUZ"

Türkiye'nin EURO 2024'teki hedefi için de konuşan Büyükekşi, "Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ile önce EURO 2024'te final turlarını görmeyi; sonra da İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacağımız EURO 2032'de de Avrupa şampiyonu olmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading