Yandex Metrica

TFF Başkanı Büyükekşi'den Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası ilk açıklama

TFF Başkanı Büyükekşi'den Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası ilk açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun verdiği iftar yemeğinde konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, saha içi olayların damga vurduğu Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için konuştu. TFF Başkanı, "Bu mübarek günlerde, özellikle hafta sonu oynanan maçta maalesef istemediğimiz olaylarla karşılaştık. İki kulübümüze de geçmiş olsun diyoruz. Türkiye'nin bu mübarek Ramazan ayında dostluk, sevgi ve kardeşliğe çok ihtiyacı var. Hepimizin bu konuda tüm profesyonel, amatör liglerde daha dikkatli olması gerekiyor. Taraftarlar iki dudağımızdan çıkacak sözlere çok itibar ediyor, onları yönlendiriyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Spor

02.04.2024, 03:41

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği olaylı maçın yankıları devam ediyor.

Derbide yaşananlara ilişkin gözaltına alınan 13 kişi dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan taraftarlar arasında 5 kişi tutuklandı. 8 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, dün akşam düzenlenen iftar yemeğinde olaylı derbiye ilişkin ilk kez konuştu.

Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Haberi Görüntüle

"HEPİNİZE KATILIMINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İftar yemeği davetine katılımlarından dolayı tüm profesyonel kulüplere teşekkür eden Mehmet Büyükekşi, "Ramazan ayının başında kulüplerimizin değerli temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Perşembe günü Milli Takımımız ile Macaristan'a hareket ediyoruz. Cuma günü Macaristan Milli Takımı ile maç yapacağız. Daha sonra Viyana'ya geçeceğiz, Avusturya Milli Takımı ile de Salı günü oynayacağız. Milli maçlarımız öncesinde hepinize iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz" dedi.

1. Lig'de dev heyecan! Süper Lig'e çıkma mücadelesi nefes kesiyor 1. Lig'de dev heyecan! Süper Lig'e çıkma mücadelesi nefes kesiyor Haberi Görüntüle

"HEPİMİZİN DOSTLUK, SEVGİ VE KARDEŞLİĞE ÇOK İHTİYACI VAR"

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 17 Mart'ta oynanan maçta yaşanan üzücü olaylardan da bahseden TFF Başkanı, "Bu mübarek günlerde, özellikle hafta sonu oynanan maçta maalesef istemediğimiz olaylarla karşılaştık. İki kulübümüze de geçmiş olsun diyoruz. Türkiye'nin bu mübarek Ramazan ayında dostluk, sevgi ve kardeşliğe çok ihtiyacı var. Hepimizin bu konuda tüm profesyonel, amatör liglerde daha dikkatli olması gerekiyor. Taraftarlar iki dudağımızdan çıkacak sözlere çok itibar ediyor, onları yönlendiriyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok Haberi Görüntüle

''SÖYLEMLERİMİZE DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR''

''Bu yüzden söylemlerimizde daha dikkatli davranmamız gerekiyor.'' diyen Büyükekşi, ''Neticede futbol bir temaşa oyunu, dostluk, kardeşliğe çağrı yapan oyun. Keyif alınması gereken bir oyun. Bizim de sizden ricamız gençlerimizi, özellikle bu konuda, mutlaka holiganlığa karşı, şiddete karşı, teröre karşı uyanık olmaya davet etmemiz lazım. Ben ve Yönetim Kurulumuz bu gece sizlerle beraber olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz, sağ olun var olun. Allah kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading