Yandex Metrica

TFF Başkanı Büyükekşi: Bazı yöneticiler şiddeti ön plana çıkardı

TFF Başkanı Büyükekşi: Bazı yöneticiler şiddeti ön plana çıkardı

Katıldığı bir televizyon programında konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ''Bu sezon maalesef bazı maçlarda kulüp yöneticilerinin istenmeyen davranışlarıyla karşılaştık. Futbol dünyanın en sevilen sporu. Dostluğu, kardeşliği gösteren bir oyun olduğunu unutan bazı kulüp yöneticileri, daha çok şiddeti, küfürü, kaosu, tehditi ön plana çıkardılar. Futbolun marka değerini aşağı çektiler. Bunlardan bir an önce sıyrılıp, olması gereken dostluk, barış, kardeşlik, gösteri olgusu öne çıksın istiyoruz. Toplumun bu konuda birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde olması için tüm paydaşların bir arada olması gerekiyor. Tüm futbol ailesini bu şekilde hareket etmeye davet ediyorum.'' dedi.

Spor

22.05.2024, 16:03

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TRT Spor'da gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İstanbul'un UEFA finallerine ev sahipliği yapacağını belirten TFF, önemli açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Büyükekşi'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Uzun süreden beri yaptığımız başarılı çalışmalar neticesinde 2026 ve 2027 finallerini yapma hakkını elde ettik. Bunun ilk başlangıç aşamasına gelirsek UEFA 17 Mayıs 2023 tarihinde başvurularını başlattı. Biz de TFF olarak iki final için aday olduk. Bizim dışımızda Almanya, Romanya ve İskoçya federasyonları da aday olmuştu. Biz yoğun çalışmalar sonucunda bunu elde ettik. Türkiye her ikisinde de öne çıktı ve bu başarıyı elde ettik. 2027 Konferans Ligi finalinde şöyle bir gelişme olacak... Ankara'da yapılacak yeni stadyum eğer o tarihe kadar biterse o finali Ankara'ya alacağız. Tüm bu süreci istişare ederek bu hale getirdik.

Lugano-Fenerbahçe maçı şifresiz uydudan nasıl izlenir? Yabancı kanallar maçı şifresiz yayınlar mı? Lugano-Fenerbahçe maçı şifresiz uydudan nasıl izlenir? Yabancı kanallar maçı şifresiz... Haberi Görüntüle

"İNŞALLAH KUPALARI BİZ ALIRIZ"

Türkiye, Avrupa ve dünya futbolunun yükselen yıldızı olacak. Milli takımımız FIFA dünya sıralamasında üst sıralara yükselmeye devam edecek. Ev sahibi olacağımız 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olacağız. İnşallah 2026 UEFA Avrupa Ligi Finali'ni ve 2027 UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali'ni de Türk kulüpleri oynar ve ülkemizde oynanacak finallerde Avrupa kupaları Türkiye'de kalır.

Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Haberi Görüntüle

"KUPADA İYİ OLAN KAZANSIN"

Kupa finaline 60-70 bin seyirci bekliyoruz. Taraftarlarımıza 50 bin Türk bayrağı dağıtacağız. Bir dostluk, kardeşlik içerisinde Türk milletinin centilmenliğinin öne çıkacağı, konserlerin, gösterilerin, dans gruplarının maç öncesi program yapacağı ortam oluşturacağız. Ben özellikle burada ilk günden beri Türkiye Kupası'na, yayıncı kuruluşa, ilk günden beri sponsor olanlara teşekkür ediyorum. Bunun dışında finalde oynayacak iki büyük takımımıza başarılar diliyorum. İyi oynayan kazansın. Önemli olan centilmence, Türkiye'ye yakışan bir maç olsun.

Fenerbahçe'den forvet hamlesi! İşte o isim Fenerbahçe'den forvet hamlesi! İşte o isim Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA NE ZAMAN?

EURO 2024 bitecek, kulüplerimizin ne zaman başlayacak ön elemeleri, ondan sonra belli olacak.

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Resmen açıklandı Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Resmen açıklandı Haberi Görüntüle

"BAZI YÖNETİCİLER ŞİDDETİ ÖN PLANA ÇIKARDI"

Bu sezon maalesef bazı maçlarda kulüp yöneticilerinin istenmeyen davranışlarıyla karşılaştık. Futbol dünyanın en sevilen sporu. Dostluğu, kardeşliği gösteren bir oyun olduğunu unutan bazı kulüp yöneticileri, daha çok şiddeti, küfürü, kaosu, tehditi ön plana çıkardılar. Futbolun marka değerini aşağı çektiler. Bunlardan bir an önce sıyrılıp, olması gereken dostluk, barış, kardeşlik, gösteri olgusu öne çıksın istiyoruz. Toplumun bu konuda birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde olması için tüm paydaşların bir arada olması gerekiyor. Tüm futbol ailesini bu şekilde hareket etmeye davet ediyorum.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading