Yandex Metrica

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında?

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Süper Lig'de sorunların zirve yaptığı bu yıl Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Temmuz 2024 tarihinde Seçimli Genel Kurul yapma kararı aldı. Bu kararın ardından Mehmet Büyükeşi'nin yerine geçecek adaylar merak konusu olurken ilk açıklama Servet Yardımcı'dan geldi. TFF seçimlerinde aday olma kararı alan Yardımcı'nın hayatını araştırılmaya başladı. Peki, Servet Yardımcı kimdir, nereli, kaç yaşında?

Spor

26.04.2024, 01:23

Türkiye Futbol Federasyonu, zorlu giden Süper Lig mücadelesinin ardından 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli kongre kararı aldı.

Bu kararın ardından bazı Süper Lig ekipleri seçimin daha erken tarihe alınması için imza toplama çalışması başlatırken ilk başkan adayı belli oldu. Buna göre TFF başkan adayı Servet Yardımcı'nın özgeçmişi merak konusu oldu. Peki Servet Yardımcı kimdir?

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli, kaç yaşında?

Son dakika: Fenerbahçe'de yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı belirlendi Son dakika: Fenerbahçe'de yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı belirlendi Haberi Görüntüle

İLK ADAY SERVET YARDIMCI

Yağız Sabuncuoğlu'nun sosyal medyada yaptığı paylaşıma göre, Servet Yardımcı başkanlık seçimlerinde aday olacak.

Haberin detaylarında ise Cemil Kazancı'nın TFF Yönetim Kurulu'nda 'Başkanvekili' olarak Yardımcı'nın listesinde yer alabileceği belirtiliyor.

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli, kaç yaşında?

Fenerbahçe'ye büyük sürpriz! Olympiakos, İsmail Kartal'ın yıldızına talip! Fenerbahçe'ye büyük sürpriz! Olympiakos, İsmail Kartal'ın yıldızına talip! Haberi Görüntüle

TFF BAŞKAN ADAYI SERVET YARDIMCI KİMDİR?

26 Aralık 1957'de Rize'de doğan Yardımcı, amatör olarak futbol oynadı. Bir dönem Çaykur Rizespor'da yöneticilik yaptı. İlk kez 2008 yılında, Hasan Doğan'ın listesinden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kuruluna girdi.

Mahmut Özgener döneminde Başkan Vekili oldu. Daha sonra Mehmet Ali Aydınlar yönetiminde yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etti. 2012'de başlayan Yıldırım Demirören dönemiyle 1. Başkan Vekili oldu ve Nihat Özdemir yönetiminde de bu görevini sürdürdü. Yardımcı, TFF'nin FIFA ve UEFA ile ilişkilerini yürütmektedir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading