Yandex Metrica

Terim'e verdi veriştirdi

Terim'e verdi veriştirdi

Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Galatasaray'ın ikinci defa averajla şampiyonluğu kaçırdığını belirten Cengiz, teknik direktör Fatih Terim için "kendisini başkan üstü görüyor, biz sadece tedarikçiyiz." açıklamasını yaptı.

Spor

23.01.2024, 17:29

Olağan Genel Kurul'da gerçekleştirilecek seçimde aday olmayacağını belirten Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.Sezon genelinde yaşanan birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Cengiz, Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay ile birlikte şahsi kefaletlere imza atıp,eski dönemden kalma borçlarla mücadele ettiklerini dile getirdi. 

Kendisine hakaret edilmemesini söyleyen Mustafa Cengiz, "Benim bir tek hakaretimi göremezsiniz. Beni eleştirin ama hakaret etmeyin.Benim adımı tehlike koymuşlar" ifadelerini kullandı.Kendisinin seçime girmeyeceğini söyledikten sonra birçok adayın ortaya çıktığını aktaran Cengiz, bazı listelerde eksikler olduğunu ve düzeltmeleri için adaylara zaman verdiklerini açıkladı. 

"Fatih Terim beni aramadı"

Kişisel problemler yaşadığı bilinen teknik direktör Fatih Terim ile ilgili soruları cevaplayan Mustafa Cengiz, Terim için söylediği iddia edilen "Sürekli Bodrum'a tatile gidiyor.Amerika'ya giderken kulüp uçak biletlerini kullanıyor." sözlerinin gerçek olmadığını ve Fatih Terim'in bunun için kendisini aramadığını açıkladı. Ayrıca Fatih Terim'in kendisini başkan üstü gördüğünü belirten Cengiz, "Ben Fatih Terim'in yerinde olsam 'sen benim hakkımda böyle mi konuştun' derim. Aç bana sor.Doğruyu öğren.Çünkü aktarılırken yanlış aktarılıyorifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading