Yandex Metrica

Terim, Bodrumspor'u satın alacak mı ? Kulüpten resmi açıklama geldi

Terim, Bodrumspor'u satın alacak mı ? Kulüpten resmi açıklama geldi

Galatasaray efsanesi Teknik direktör Fatih Terim'in, Spor Toto 1. Lig ekibi Bodrumspor'u satın alacağı kamuoyunda iddia edilmişti. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, kulübün sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Spor

07.03.2024, 23:57

Galatasaray'daki teknik direktörlük görevinden Ocak 2022'de ayrılan ve o tarihten beri takım çalıştırmayan Fatih Terim'in kulüp sahibi olacağı iddia edilmişti. 69 yaşındaki Türk futbol efsanesi için yaşadığı Bodrum'un bu sezon Spor Toto 1. Lig'e yükselen takımı Bodrumspor'u satın alacağı gündeme geldi.TGRT HABER'de yayınlanan "Stüdyoda Futbol" yorumcusu Tahir Kum, sosyal medyada yer alan iddiaları doğrulayarak "Fatih Terim, Bodrumspor'u satın almak için girişimlere başladı" ifadesini kullandı.

Bodrumspor'da Fatih Terim iddiası - Futbol Haberleri

Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Haberi Görüntüle

BODRUMSPOR BAŞKANI İDDİALARI YALANLADI

Bu iddiaların ardında Bodrumspor Başkanı Rıza Karayaka açıklamalarda bulundu. Karayaka yaptığı açıklamada "Bize gelen bir şey yok. Biz de internetten öğrendik. Önümüzde önemli maçlar var. Biz, maçlarımıza odaklandık." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading