Yandex Metrica

Teknik direktör sinirlerine hakim olamadı! Sahaya girip rakip oyuncuya kafa attı

Teknik direktör sinirlerine hakim olamadı! Sahaya girip rakip oyuncuya kafa attı

İtalya Serie A'da düşme hattının etrafında dolanan Lecce ile Hellas Verona arasında oynanan maçta bitiş düdüğünün çalmasının ardından saha karıştı. Maçın bitmesiyle birlikte sahaya giren Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa, sinirlerine hakim olamayarak Verona forveti Thomas Henry'e kafa attı. 

Spor

12.03.2024, 13:33

İtalya Serie A'nın 28. haftasında Lecce, kendi evinde Hellas Verona'ya 1-0'lık skorla yenildi. Küme düşme potasında kritik önem taşıyan karşılaşmanın sonrasında saha karıştı.

İtalyanlar bonservisini duyurdu: Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i 3 kulübe önerdi İtalyanlar bonservisini duyurdu: Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i 3 kulübe önerdi Haberi Görüntüle

TEKNİK DİREKTÖR, RAKİP OYUNCUYA KAFA ATTI

Maçın bitimiyle birlikte Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa, sahaya girdi ve Verona santraforu Thomas Henry'nin üzerine yürümesinin ardından oyuncuya kafa atarak yere düşürdü. Bu gelişmelerin ardından ortalık karışlırken hakem, teknik direktör ve futbolcuya kırmızı kart çıkarttı.

Chelsea, milli futbolcunun peşine düştü! Transfer etmek için temasa geçti Chelsea, milli futbolcunun peşine düştü! Transfer etmek için temasa geçti Haberi Görüntüle

D'AVERSA: ÖNCEDEN PLANLANMADI

Karşılaşmanın sonrasında Sky'a açıklamalar yapan Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa, "Maçın son dakikalarında bazı provokasyonların olduğu heyecanlı bir final vardı. Sonra Henry ve ben temasa geçtik, bu hareketi görmek hoş değildi, niyetim herkesi ayırmaktı ama o kışkırtmaya devam etti. Kesinlikle sahaya bir şey için girmedim. Bir oyuncuya kafa atmak önceden planlanmış bir şey değildi. Verona yöneticileriyle zaten konuştum. Bunun için özür dilerim." diyerek konuyu kapamak istese de yaşanan şiddet olayı futbol gündemine bomba gibi düştü.

rel="nofollow">

Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Haberi Görüntüle

KULÜP, GÖREVİNE SON VERDİ

Lecce, yönetimi Hellas Verona karşılaşmasında rakip takım oyuncusu Thomas Henry'e kafa atan Roberto D'Aversa'nın görevine sona verildiğini duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading