Yandex Metrica

Taylan Antalyalı'ya İspanya'dan dev teklif! Türk futbolcunun yeni adresi belli oldu

Taylan Antalyalı'ya İspanya'dan dev teklif! Türk futbolcunun yeni adresi belli oldu

Son dakika haberleri... Galatasaray'da yeni sezon öncesi Taylan Antalyalı'nın ayrılabileceği iddia edildi. Milli oyuncuyla ile İspanya ve İtalya'dan teklif olduğu konuşuluyor.

Spor

23.01.2024, 19:20

Galatasaray'da bu sezon ortaya koyduğu performansla taraftarların tepkisini çeken Taylan Antalyalı ile İtalya ve İspanya takımları ilgileniyor.

Mevcut teknik direktör Domenec Torrent'in "Taylan eleştiriliyor ama Avrupa'dan bazı hocalar onu bana soruyor. Ne kadar sakin oynuyor şeklinde övgü alıyor" yorumunda bulunduğu milli oyuncunun La Liga'ya gidebileceği konuşuluyor.

2026 yılına kadar sözleşmesi devam eden 27 yaşındaki Taylan'ın mevcut şartların oluşması halinde Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

En-Nesyri, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sevilla'dan flaş açıklama En-Nesyri, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sevilla'dan flaş açıklama Haberi Görüntüle

TAYLAN ANTALYALI'YA LA LİGA'DAN TEKLİF

Türk forvet Enes Ünal'ın formasını giydiği Getafe'nin Taylan Antalyalı için nabız yokladığı öğrenildi.

Piyasa değeri 4 milyon Euro olan milli oyuncunun İspanya'da oynamaya istekli olduğu ve menajerine teklifi değerlendirebileceğini iletti.

Galatasaray'da yapılacak 11 Haziran seçimlerini bekleyen Getafeli yöneticilerin sonuçlar açıklanınca Taylan için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading