Yandex Metrica

Takıma dönüyorlar! Bordo mavililerde Pepe ve Paul Onuachu mutluluğu: Pendikspor maçında oynayacaklar mı?

Takıma dönüyorlar! Bordo mavililerde Pepe ve Paul Onuachu mutluluğu: Pendikspor maçında oynayacaklar mı?

Trabzonspor'un gol yükünü çeken Paul Onuachu ve Pepe Afrika Uluslar Kupası'ndan dönüyor. Bordo mavili ekipte bu haber sevinçle karşılanırken, taraftarlar yıldız isimlerin Pendikspor maçında sahada olup olmayacağını merak ediyor. Peki Onuachu ve Pepe Pendikspor maçında oynacak mı?

Spor

22.02.2024, 23:19

Karadeniz fırtınasının hasreti sonunda bitiyor. Afrika Uluslar Kupası'nda finalde karşı karşıya gelen iki yıldız isim Paul Onuachu ve Nicolas Pepe'nin Trabzonspor'a dönüş tarihi belli oldu. 

Ali Koç, En Nesyri transferinde resti çekti! Sevilla tutuştu Ali Koç, En Nesyri transferinde resti çekti! Sevilla tutuştu Haberi Görüntüle

YARIN TRABZON'DA OLACAKLAR

Söz konusu kupa finalinde şampiyon olan Fildişi Sahilli Pepe ile final maçını kaybeden Nijeryalı Onuachu, kutlamaların ardından yarın Trabzon'a gelecek. 

İngiltere'de iş imkanı: Yeni teknik direktörümüz sen olur musun? İşte İngiltere Milli Takım'ı teknik direktörlüğü için aranan şartlar... İngiltere'de iş imkanı: Yeni teknik direktörümüz sen olur musun? İşte... Haberi Görüntüle

PENDİKSPOR MAÇINDA OYNACAKLAR MI?

Trabzonspor taraftarının bir diğer merak ettiği soru ise, iki yıldız ismin sahalara nezaman döneceği? Yarın Trabzon'a gelecek olan iki yıldızın gerekli sağlık testlerinden bir sorun çıkmadığı takdirde Pendikspor maçında forma giymesi bekleniyor.

Rizespor'dan Inter'e uzanan ilginç hikaye: İmza atıp kaçmıştı! İtalyan devi transferi duyurdu Rizespor'dan Inter'e uzanan ilginç hikaye: İmza atıp kaçmıştı! İtalyan devi... Haberi Görüntüle

ONUACHU TRABZONSPOR'A HAYAT VERDİ

Yaklaşık 1 ay süren turnuvada yıldız oyuncusundan mahrum kalan Trabzonspor söz konusu aralıkta Onuachu'yu çok aradı. Onuachu'nun yokluğunda ciddi puan kayıpları yaşayan Trabzonspor'da Abdullah Avcı yıldız oyuncusunun gelmesini iple çekiliyor.

Dev forvet Onuachu bu sezon ligde 15 maçta 9 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Sağ kanatta görev yapan Pepe'nin de Abdülkadir Ömür ve Bakasetas'ın ayrılması sonrası 10 numaraya geçmesi bekleniyor. 28 yaşındaki oyuncu, 2 kez 10 numarada oynadı.

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading