Yandex Metrica

Szalai Almanya'ya mı gidiyor? Wolfsburg teknik direktöründen flaş açıklama

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Szalai'nin Almanya Ligi ekiplerinden Wolfsburg'a transfer olacağı iddias  edildi. Alman ekebinin Hırvat Teknik Direktörü Kovac, transfer girişimini doğrularken flaş açıklamalar yaptı.

Spor

23.01.2024, 19:36

Geçtiğmiz sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan ve performansıyla tarafltarların en çok sevdiği isimler arasına giren  Attila Szalai'nin Almanya Ligi ekiplerinden Wolfsburg'a transfer olacağı öne sürüldü. Wolfsburg'un Hırvat Teknik Direktörü Nico Kovac, Macar savunmacıyla ilgili gelen sorulara yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'de üzen ayrılık! Yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de üzen ayrılık! Yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

GİRİŞİMİ DOĞRULADI AMA...

Kovac basın toplantısında kendisine sorulan, "Attila Szalai'ye ilgi var mıydı?" sorusuna yanıt verdi. Kovac, "Öyleydi, doğru" dedi ve gazeteciye Szalai'nin nerede büyüdüğünü bilip bilmediğini sordu. Gazeteci, "Tabii ki Macaristan'da" yanıtını verirken deneyimli teknik adam ise "Hayır, Rapid'de oynadı ve yetişti. Ayrıca Almanca da konuşabiliyor" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'tan Immobile sonrası bir bomba transfer daha! Beşiktaş'tan Immobile sonrası bir bomba transfer daha! Haberi Görüntüle

TRANSFER İÇİN NET KONUŞTU

Kovac'ın bu açıklamasından sonra gazeteci, "Peki Wolfsburg'a geliyor mu?" sorusunu yöneltince, Bundesliga ekibinin teknik patronu, "Pek sanmıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Tüm dikkatleri üzerine çekti! İşte Trabzonspor'un yeni yıldız adayı Tüm dikkatleri üzerine çekti! İşte Trabzonspor'un yeni yıldız adayı Haberi Görüntüle

KİM'DEN SONRA BEKLENTİ ARTTI

Bilindiği üzere yakın zamanda Fenerbahçe'de forma giyen Kim Min-Jae İtalyan ekibi Napoli'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin Szalai için 20 milyon euroya yakın bir bonservis beklentisi olduğu ifade ediliyor. Transfermarkt verilerine göre; Attila Szalai'ye 12 milyon euro değer biçiliyor. Futbolcunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona eriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading