Yandex Metrica

Suudilerden Süper Kupa hamlesi: Ödenen parayı geri istiyorlar!

Suudilerden Süper Kupa hamlesi: Ödenen parayı geri istiyorlar!

Suudi Arabistan, Riyad'da oynanması planlanan ancak kriz nedeniyle ertelenen Süper Kupa maçı için TFF'ye yaptığı ödemenin geri iadesi için başvuruda bulundu.

Spor

08.02.2024, 01:00

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan ancak çıkan kriz nedeniyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı için Suudi yetkililer yeni bir adım attı. Suudi Arabistan cephesinden gelen haberlere göre, ödenen 4.5 milyon euroluk ücretin geri iadesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bir mektup gönderildi.

Galatasaray aradığını Fransa'da buldu: Doue ile görüşmeler devam ediyor Galatasaray aradığını Fransa'da buldu: Doue ile görüşmeler devam ediyor Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN'IN TALEBİ

  • Suudi yetkililer, yaptıkları 4.5 milyon euroluk ödemeyi TFF'den geri istedi.
  • Suudi Arabistan'dan gelen mektupla birlikte TFF ile Suudi yetkilileri arasında müzakerelerin devam ettiği bilgisi geçildi.
  • Bu ödemenin yüzde 20'si TFF'ye, yüzde 80'i ise kulüplere verilmişti. Kulüplere verilen kısmın yüzde 50'si BDDK tarafından borçlara kesildi.
Galatasaray'dan sürpriz sağ bek hamlesi! Temasa geçti Galatasaray'dan sürpriz sağ bek hamlesi! Temasa geçti Haberi Görüntüle

Chelsea, milli futbolcunun peşine düştü! Transfer etmek için temasa geçti Chelsea, milli futbolcunun peşine düştü! Transfer etmek için temasa geçti Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI

Geçtiğimiz haftalarda bir programa konuk olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"1.3 milyon aldığımızı biliyorum, bir 3 daha üstüne gelmiş olabilir. Tabii ki bizim hakkımız değil o para. Federasyon isterse iade edeceğiz. İsteyecektir muhtemelen geri iade etmek için. Bizim Federasyonla yaptığımız bir sözleşme var. Suudi tarafıyla Federasyon arasında var. Hak ve hukuk olarak aldığımız parayı iade etmeliyiz diye düşünüyorum."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading