Yandex Metrica

Superman ilan edildi! Eyüpspor'da 13 maçta kaleye duvar ördü

Superman ilan edildi! Eyüpspor'da 13 maçta kaleye duvar ördü

Eyüpspor, bu sezon başarılı bir performans sergileyen genç kalecisi Berke Özer'i gururlandırdı ve sosyal medyadan paylaşım yaparak 'Superman' ilan etti.

Spor

23.02.2024, 15:10

Trendyol 1. Lig'in lideri Eyüspor'un kalecisi Berke Özer, bu sezon başarılı performans sergileyerek takımına güven verirken aynı zamanda tüm dikkatleri de üzerine çekti.

Volkan Demirel'den çarpıcı açıklama: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini açıkladı Volkan Demirel'den çarpıcı açıklama: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini açıkladı Haberi Görüntüle

KALEYE RESMEN DUVAR ÖRDÜ

İstanbul ekibinin kalesinde 22 lig maçına çıkan Berke, 13 müsabakada kalesini gole kapadı. 23 yaşındaki file bekçisi bu maçların tamamında 16 gol yedi.

Eyüpspor'un sosyal medya hesabından açıklamada, genç kalecinin istatistiklerine yer verilerek başarılı performansına değinildi.

Kulüp tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında yer alan görselde ise "Superman" kıyafeti giydirilmiş Berke Özer fotoğrafı yer aldı.

Altınordu altyapısından yetişen ve bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Berke, Belçika'nın Westerlo ve Portekiz'in Portimonense takımlarında forma giydikten sonra Ocak 2023'te Eyüpspor'a transfer olmuştu.

Berke Özer'in eflatun sarılı kulüple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading