Yandex Metrica

Süper Lig'in en değerli 11'i değişti! İşte son güncellemenin ardından oluşan kadro

Süper Lig'in en değerli 11'i değişti! İşte son güncellemenin ardından oluşan kadro

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a verilen para cezalarını onayladı.

Spor

17.03.2024, 01:54

TFF'nin açıklamasına göre, Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen cezalara yapılan itirazları değerlendirdi.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

ÖZBEK VE ARAT'A CEZA

Kurul, Dursun Özbek'in 439 bin, Galatasaray Kulübü'nün 320 bin lira, Hasan Arat ve Beşiktaş Kulübü'nün ise 400'er bin lira para cezasını onayladı. Ayrıca, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'nin 151 bin, sarı-lacivertli kulübün ise 522 bin liralık para cezasını onayladı.

Tahkim Kurulu, Yılport Samsunsporlu futbolcu Marius Moundilmadji'nin 2 maç men cezası ile Çaykur Rizespor Kulübü yöneticisi Hasan Türüt'ün 30 gün hak mahrumiyeti ve 140 bin liralık para cezasını da onayladı.

Ayrıca, Bodrum FK'ye 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 136 bin liralık para cezası ile Teksüt Bandırmaspor Sportif Direktörü Erkan Taşkıran'a 3 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 19 bin 500 liralık para cezasının onaylanmasına karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading