Yandex Metrica

Süper Lig'i sallayacak açıklama geldi: Alexis Sanchez hamlesi!

Süper Lig'i sallayacak açıklama geldi: Alexis Sanchez hamlesi!

Fransız ekibi Marsilya ile yollarını ayırdıktan sonra şuana kadar herhangi bir kulüple anlaşmayan Alexis Sanchez için yeni bir transfer açıklaması geldi.

Spor

23.01.2024, 21:18

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasıyla birlikte takımlar transfer çalışmalarına hız vererek yeni sezonun şampiyonu olma yarışına girdi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasay ve Trabzonspor yaptıkları transferlerle adından söz ettirdi

Galatasaray Kulübü, transferlerde ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a attığı çalımlara bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. 

Son dakika... Youssef En-Nesyri transferi bitti! Sevilla'dan kritik açıklama Son dakika... Youssef En-Nesyri transferi bitti! Sevilla'dan kritik açıklama Haberi Görüntüle

ALEXİS SANCHEZ SÜPER LİG EKİBİNE Mİ GELİYOR?

Alexis Sanchez, Marsilya'dan ayrıldıktan sonra henüz herhangi bir takımla anlaşmadı. Şilili eski futbolcu Mauricio Pinilla, arkadaşı Sanchez'in Inter'e geri dönmek istediğini söyledi. Pinilla, Sanchez'in Inter'e transfer olamaması durumunda tercihinin Galatasaray olacağını ifade etti.

Alexis Sanchez'in güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor. 34 yaşındaki Şilili oyuncu, geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya ile toplamda 44 maça çıktı ve 18 gol, 3 asistlik performans gösterdi.

Alexis Sanchez'in geleceği, kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading