Yandex Metrica

Süper Lig'de ölüm-kalım maçı! Kümeden çıkmak için savaşacaklar

Süper Lig'de ölüm-kalım maçı! Kümeden çıkmak için savaşacaklar

Trendyol Süper Lig'de kümeden çıkma mücadelesi veren Atakaş Hatayspor, sezonun son haftasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçında kesin bir galibiyet hedefliyor. Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz, "Takımımız terinin son damlasına kadar mücadele edecek. Hatay'daki kardeşlerimizin kalbi bizim için atacak. Biz de sahada onlar için savaşacağız. İnşallah umutları yitirtmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Spor

23.05.2024, 15:17

Atakaş Hatayspor, Süper Lig'de sezonun son maçında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Teknik direktör Özhan Pulat yönetimindeki bordo-beyazlı ekip, 38 puanla 17. sırada yer alıyor. Ligde kalma mücadelesi veren Hatayspor, 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Mersin Stadı'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık kapıyı çaldı! Bonservisi olay oldu Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık kapıyı çaldı! Bonservisi olay oldu Haberi Görüntüle

GALİBİYET UMUDU

Hatayspor, Rizespor karşısında galip gelmesi durumunda 41 puana ulaşacak. Ancak kümede kalma mücadelesinde sadece bu galibiyet yeterli olmayacak; TÜMOSAN Konyaspor-Galatasaray, Siltaş Yapı Pendikspor-Gaziantep FK ve Trabzonspor-MKE Ankaragücü maçlarının sonuçları da Hatayspor'un kaderini belirleyecek.

Panathinaikos, Fatih Terim'in yerine bakın kimi getirdi Panathinaikos, Fatih Terim'in yerine bakın kimi getirdi Haberi Görüntüle

SÜPER LİG YOLCULUĞU

2019-2020 sezonunda 1. Lig'den şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Atakaş Hatayspor, dört sezondur üst düzeyde mücadele ediyor. Kulüp, son haftaya girerken taraftarlarına Süper Lig'de kalma umudu vermek için sahaya çıkacak.

Aboubakar şov yaptı! Milli takımla coştu Aboubakar şov yaptı! Milli takımla coştu Haberi Görüntüle

DUYGUSAL AÇIKLAMA

Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından Hatay halkının ve kulübün yaşadığı zorlu süreçleri anlattı. Toksöz, sezona başlarken ligin yükünü kaldırabilecek durumda olmadıklarını belirterek, "Hatayspor, deprem bölgesine gönderilen yardımlar gibiydi. İnsanları mutlu etmek için uğraştık. Hatay halkının hayatına dokunmak için bu sezon sahalara çıktık." dedi.

Milli Takım'a yeni stoper! Milli Takım'a yeni stoper! Haberi Görüntüle

MÜCADELE SİNYALİ

Aydın Toksöz, sezon boyunca yaşadıkları zorluklara rağmen umutlarını kaybetmediklerini vurguladı. Yönetim, teknik ekip ve oyuncuların Rizespor maçına kenetlendiklerini belirten Toksöz, "Rakibimizi küçümsemiyoruz. Çok değerli bir takım ancak oyuncularımızın sahada yüreğiyle oynayıp maçı kazanacağını düşünüyoruz. O çocukların hepsi genç ve umutları var. Umutları da Hatay halkına umut olmaktı. İnşallah umudumuz devam edecek." dedi.

Mbappe transferi sonrası Arda Güler için flaş karar! Ancelotti açıkladı Mbappe transferi sonrası Arda Güler için flaş karar! Ancelotti açıkladı Haberi Görüntüle

RAKİPLERİN MAÇLARI DA TAKİP EDİLECEK

Toksöz, rakiplerinin oynayacağı maçlara da değinerek, "Rizespor karşısında galip gelmemiz Süper Lig'de kalmamıza yetmiyor. Rakiplerimizin de puan kaybetmesi gerekiyor. Rakiplerimizin çıkacağı müsabakaların centilmence, adil şekilde oynanmasını istiyoruz. Bu önemli 3 maçta da daha önce yaşadığımız hakem hataları ya da bir şaibenin oluşmamasını diliyoruz." dedi.

Atakaş Hatayspor, bu kritik maçta alacağı sonuçla sadece kendi kaderini değil, aynı zamanda şehir halkının umutlarını da yeşertecek. Bu mücadelede takımın yanında olan tüm Hataylılar, sahadan gelecek iyi haberi bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading