Yandex Metrica

Süper Lig kulüp başkanı Emre Belözoğlu'nu bombaladı: Kulübe sokmam!

Süper Lig kulüp başkanı Emre Belözoğlu'nu bombaladı: Kulübe sokmam!

Son dakika haberleri... Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, takımın başına geçeceği söylenen Emre Belözoğlu'nu hakkında sert sözler kullandı.

Spor

23.01.2024, 18:01

Altay karşısında alınan 2-1'lik yenilgi sonrası Bülent Uygun ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da teknik direktör arayışları devam ediyor.

Medyada ismi geçen Emre Belöözoğlu ismini sert sözlerle yalanlayan kulüp başkanı Tahir Kıran adeta öfke kustu.

Geçen sezon Fenerbahçe ile sezonu tamamlayan genç teknik adamla ilgilenmediklerini Çay TV'ye açıklayan Kıran, "Emre Belözoğlu'nu tesislerin kapısından içeri sokmam, kim ne yazıyor ise yazsın, benim düşüncemde ve benim kulübümde Emre Belözoğlu'nun yeri yok, Başakşehir maçını unutmadım, bir gazeteciye saldıran şahsı kulübüme sokmam" ifadelerini kullandı.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

TAHİR KIRAN'DAN BARIŞ ALPER YILMAZ AÇIKLAMASI!

Galatasaray'ın yeni sezon transferlerinden olan Barış Alper Yılmaz ile ilgilendiklerini de aktaran Tahir Kıran, "Barış Alper Yılmaz'la biz Galatasaray'dan önce ilgilendik. 3 milyon Euro istediler bizden. Barış Alper, 'Rize'ye gelmem' dedi. Adam Rizeli olduğu halde Rize'ye gelmem dedi" itirafında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading