Yandex Metrica

Süper Lig golcüsü gözünü krallığa dikti!

Süper Lig golcüsü gözünü krallığa dikti!

Son dakika haberleri... Hatayspor'un Senagalli oyuncusu Mame Diouf, sezon sonu krallık tacını takmak istediğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 18:07

Geçen sezon ortaya koyduğu 38 maçta 19 gol atan Hatayspor'un yıldızı Mame Diouf, aynı istikrarını sürdürerek sezon sonu gol kralı olmak istediğini dile getirdi.

Bordo-beyazlı ekipte ikinci sezonunu geçiren ve bu sezon Süper Lig'de 7 maçta rakip fileleri 4 kez havalandıran 34 yaşındaki Senegalli forvet, gösterdiği performansla göz dolduruyor.

Takımının geçen sezon olduğu gibi bu sezon da başarılı bir performans gösterdiğini dile getiren Diouf, "Bu sezon takımda birçok oyuncumuz değişti. Bundan dolayı da bir uyum süreci yaşadık. Adaptasyon sürecini en iyi şekilde atlattığımızı düşünüyorum. Zaten bu da aldığımız sonuçlara yansıyor" dedi.

Takım kaptanı olarak arkadaşlarına başarı için tavsiyelerde bulunduğunu anlatan Diouf, şöyle devam etti:

"Takımın başarısı için herkes elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Bunu yaptıkça da başarı geliyor. Hangi yaşta olursanız olun öğrenmeye devam ediyorsunuz. Kaptan olarak zaman zaman arkadaşlarıma tavsiyelerde bulunarak onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Benden de bir şeyler öğrendiklerine inanıyorum. Ligde şu anda bulunduğumuz yerden çok mutluyum. Biz her takımla mücadele edebilir ve her takıma karşı kafa tutabiliriz diye düşünüyorum. Sezonun geneline iyi odaklanmamız lazım. Takım içinde her zaman kendimizi nasıl daha fazla geliştirip başarılı olabileceğimizi konuşuyoruz. Geçen sezon yaptıklarımızın daha iyisini yapmak zorundayız. Yolumuzun çok uzun olduğunu biliyorum."

Yılın transferini Okan Buruk bitirecek! Kritik transferde son durum Yılın transferini Okan Buruk bitirecek! Kritik transferde son durum Haberi Görüntüle

GOL KRALI OLURSAM MUTLU OLURUM

Taraftarlarına güzel futbol izletmek istediklerini belirten Diouf,  "Benim için öncelik takımımın galibiyeti ve başarısıdır. Gollerimle takımıma katkı sağlamak beni sevindiriyor. İyi çalışıyorum. Sezon sonunda gol kralı olabilirsem bu beni daha çok mutlu edecek" görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading