Yandex Metrica

Süper Lig ekibine Araplar talip oldu! Ümraniyespor satılıyor

Süper Lig ekibine Araplar talip oldu! Ümraniyespor satılıyor

Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'a sürpriz talip çıktı. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli gayrimenkul şirketi Emaar Ümraniyespor'u satın almak için teklif yaptı.

Spor

19.02.2024, 04:22

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli gayrimenkul şirketi Emaar şirketi, Süper Lig'e yeni yükselen Ümraniyespor'u satın almak için kapısını çaldı.

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'dan çok konuşulacak hamle! Prim verilecek... Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'dan çok konuşulacak hamle! Prim verilecek... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Ajansspor'dan haberine göre Birleşik Arap Emirlikleri merkezli gayrimenkul şirketi Emaar, Ümraniyespor'u satın almak için teklif yaptı. Haberde iki taraf arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Fatih Terim, yenilgi sonrası ateş püskürdü: Saygı duyulacak bir adam gelsin! Fatih Terim, yenilgi sonrası ateş püskürdü: Saygı duyulacak bir adam... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'E YÜKSELMEYİ BAŞARDI

Ümraniyespor tarihi bir başarı göstererek Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Ümraniyespor, Spor Toto 1.Ligi averaj ile 2. sırada tamamladı. İstanbul ekibi lider Ankaragücü ile birlikte ligi 70 puan toplayarak noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading