Yandex Metrica

Süper Lig'de yabancı oyuncu sınırı değişiyor mu? Kulüpler Birliği açıkladı

Süper Lig'de yabancı oyuncu sınırı değişiyor mu? Kulüpler Birliği açıkladı

Son dakika haberleri... Kulüpler Birliği ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni sezonda uygulanması düşünülen 7+4 yabancı oyuncu kuralında esnetme istediklerini söyledi.

Spor

09.04.2024, 00:36

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yabancı oyuncu sistemi ve yeni TFF başkanlık seçimleri hakkında görüşlerini dile getirdi.

Nihat Özdemir'in istifasının ardından 16 Haziran'da yapılacak yeni seçim öncesi değerlendirmelerde bulunan Ağaoğlu, "Hiçbir şekilde ne Göksel Gümüşdağ ne de Ahmet Nur Çebi TFF Başkanlığı'na aday olmayı düşünmüyorlar. Her ikisinin de ifadeleri benim geçtiğimiz hafta kullandığım ifadeyle aynı." dedi. 

Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir şey yapamazsınız' Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir... Haberi Görüntüle

YABANCI SINIRI DEĞİŞİYOR MU?

Ahmet Ağaoğlu, gelecek sezon uygulanacak 7+4 yabancı oyuncu sınırınında değişmesini istedi.

Bu sezon uygulanan sistemin en az 1 sene daha uygulanmasını istediklerini söyleyen Ağaoğlu, "En azından 1 sene daha 8+3 yabancı kuralının devam etmesini istiyoruz. Çünkü bazı kulüplerimizin elinde uzun mukaveleleri olan ciddi sayıda yabancı oyuncu var." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading