Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig 31. hafta ne zaman başlayacak? Maçlar bu hafta başlıyor mu?

Süper Lig 31. hafta ne zaman başlayacak? Maçlar bu hafta başlıyor mu?

Trendyol Süper Lig maçları için A Milli Takım mücadeleleri sebebiyle ara verilmişti. Milli ara sürecinde ise Milli takımımız Macaristan ve Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Bu süreçte taraftarlar ise Süper Lig maçlarının başlayacağı tarihe odaklanmış durumda. Peki, Süper Lig 31. hafta ne zaman başlayacak? Maçlar bu hafta başlıyor mu?
 

Spor

26.03.2024, 22:44

Süper Lig'de 20 takımın rekabet ettiği ligde, milli maç arası verildi. Bu arada Milli Takım, bu süre zarfında iki maç yapacak. Trendyol Süper Lig ise son maçlarını 17 Mart günü oynadıktan sonra araya girmişti. Peki, Süper Lig 31. hafta ne zaman başlayacak? Maçlar bu hafta başlıyor mu?

Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Haberi Görüntüle

SÜPER LİG 31. HAFTA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Trendyol Süper Lig'in son maçları 17 Mart'ta gerçekleşti. Milli ara ise 18 Mart'ta başladı ve milli takımın 26 Mart'ta oynayacağı son hazırlık maçının ardından sona erecek.

Adını tarihe yazdırdı! Futbol dünyası yeni bir fenomen kazandı Adını tarihe yazdırdı! Futbol dünyası yeni bir fenomen kazandı Haberi Görüntüle

MAÇLAR BU HAFTA BAŞLIYOR MU?

Süper Lig'de 31. hafta, 2 Nisan günü gerçekleşecek maçlarla başlıyor olacak.

2 Nisan 2024

İstanbulspor - Rizespor (17:00)

Antalyaspor - Ankaragücü (20:30)

Gaziantep FK - Alanyaspor (20:30)

Galatasaray - Hatayspor (20:30)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading