Yandex Metrica

Stefan Kuntz Milli Takımı bıraktı mı, ayrıldı mı? Stefan Kuntz neden bıraktı? Yeni Milli Takım hocası kim?

Stefan Kuntz Milli Takımı bıraktı mı, ayrıldı mı? Stefan Kuntz neden bıraktı? Yeni Milli Takım hocası kim?

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındığına dair TFF Yönetimi tarafından yapılan açıklamalar ve iddialar merak konusu. Kuntz'un görevine son verildiği yönünde çeşitli haberler ve spekülasyonlar dolaşıyor. Peki Stefan Kuntz Milli Takımı bıraktı mı, ayrıldı mı? Stefan Kuntz neden bıraktı? Yeni Milli Takım hocası kim? 

Spor

27.01.2024, 06:27

A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğünden Stefan Kuntz'un görevden alındığı haberi gündemde büyük yankı uyandırıyor. Bu kararın alınmasındaki nedenler, Ermenistan ve Japonya ile yaşanan sonuçlar ve istifa çağrıları hakkında araştırmalar yoğunlaşıyor. Peki Stefan Kuntz Milli Takımı bıraktı mı, ayrıldı mı? Stefan Kuntz neden bıraktı? Yeni Milli Takım hocası kim? 

Semih Kılıçsoy için büyük onur! Beşiktaş ona layık gördü Semih Kılıçsoy için büyük onur! Beşiktaş ona layık gördü Haberi Görüntüle

STEFAN KUNTZ MİLLİ TAKIMI BIRAK TI, AYRILDI MI?

A Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi, Alman teknik direktörün görevine son verildiğini bildirdi. Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığının kısa sürede resmi olarak açıklanması bekleniyor. Öte yandan A Milli Takım'ın başında 20 maça çıkan Stefan Kuntz; 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Brezilya medyası yazdı: Sambacı, Fenerbahçe'ye çok yakın Brezilya medyası yazdı: Sambacı, Fenerbahçe'ye çok yakın Haberi Görüntüle

YENİ MİLLİ TAKIM HOCASI KİM?

Kuntz'un görevden alınmasının ardından futbol kulislerinde hareketlilik başladı. A Milli Takım'ın teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı, Fatih Terim, Vincenzo Montella gibi isimler ön plana çıkıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading