Yandex Metrica

Statta fenalaşan Galatasaray tutkunu hayatını kaybetmişti! Selçuk Tuncer, son yolculuğuna uğurlandı

Statta fenalaşan Galatasaray tutkunu hayatını kaybetmişti! Selçuk Tuncer, son yolculuğuna uğurlandı

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor ile mücadelesi esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 62 yaşındaki Selçuk Tuncer hayatını kaybetmiş ve Galatasaray'dan da taziye mesajı gelmişti. Galatasaray tutkunu Selçuk Tuncer Alanya'da son yolculuğuna uğurlandı.  

Spor

15.03.2024, 20:33

Galatasaray'ın RAMS Park'ta karşılaştığı Çaykur Rizespor mücadelesini izlemeye giden 62 yaşındaki taraftar Selçuk Tuncer fenalaşarak hastaneye kaldırılmasının ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede yaşamını yitirmişti. Tuncer'in cenazesi, yaşadığı ilçe olan Antalya'nın Alanya ilçesine getirildi ve  Gürses Camisi'nde öğle namazının sonrasında cenaze namazı kılındı ve toprağa verildi.

Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Haberi Görüntüle

SELÇUK TUNCER TOPRAĞA VERİLDİ

Selçuk Tuncer'in cenaze namazına Tuncer'in ailesi, yakınları ve eski mesai arkadaşları katılırken, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de vefat eden taraftarı için çelenk gönderdi. Cenaze namazının ardından Tuncer'in cenazesi Bektaş Aile Mezarlığı'na defnedildi.

Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Haberi Görüntüle

GALATASARAY TAZİYE MESAJI YAYINLAMIŞTI

Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşmasında statta bulunan 62 yaşındaki Selçuk Tuncer, müsabakanın devre arasında fenalaşmış, kaldırıldığı hastanede gözlerini hayata yummuştu. Galatasaray Kulübü de vefat eden taraftarı için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınlamıştı.

İşte Galatasaray'ın paylaştığı taziye mesajı;

"Galatasarayımızın, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmanın devre arasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan taraftarımız Selçuk Tuncer’in vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhumun cenazesi, 14 Mart 2024 Perşembe günü Alanya Gürses Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bektaş Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü"

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading