Yandex Metrica

Spor yazarları Vitor Pereira'yı yerden yere vurdu: Malzemeci olamaz

Spor yazarları Vitor Pereira'yı yerden yere vurdu: Malzemeci olamaz

Son dakika haberleri... Spor yazarları dün gece oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçı sonrası Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'yı sert eleştirilerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:15

Süper Lig'in 12.haftasında evinde Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü mücadelede 1 puanı son dakikalarda attığı gollerle kurtardı.

Karşılaşma sonrası spor yazarları Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira için adeta ferman yayınladı.

Son 4 maçta galibiyet alamayan Sarı-lacivertli ekipte Pereira'nın istifa edip,etmeyeceği merak ediliyor.

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, Suudi Arabistan yolcusu mu? Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, Suudi Arabistan yolcusu mu? Haberi Görüntüle

SPOR YAZARLARININ VİTOR PEREIRA YORUMU;

Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla ilk temas kuruldu Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla... Haberi Görüntüle

EMRE BOL: PEREIRA'DAN MALZEMECİ OLMAZ

"Pereıra'dan malzemeci bile olmaz. Yazıklar olsun… Artık ne yazacağımı, ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Normal şartlarda bir takımın teknik direktörü maç kazanmayı, başarılı olmayı ister ama hain Vitor öyle mi? Resmen takımına ihanet ediyor! İnanın kovulmak istiyor! Tabi çok değerli tazminatını da alarak… Bizler de Fenerbahçe'yi daha ne kadar yerin dibine sokabilir diye izliyoruz. Zira elden bir şey gelmiyor. "Elinden bir şeyler gelecek olanlar da" sadece bekliyor. Neyi bekliyorlarsa? Yetmedi mi Fenerbahçe'nin eridiği?"

Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Haberi Görüntüle

SERDAR ALİ ÇELİKLER: KİBİR ABİDESİ PEREIRA

"Son haftalarda yazılarımda hep dile getiriyorum "iyi kalpli-halis niyetli" değilseniz muhallebi yerken dişiniz kırılıverir. Gelinen noktada Kibir Abidesi bir teknik adam ve psikolojik olarak tükenmiş bir takım."

"Hikmet Karaman, rahat rahat bitirmesi gereken maçta 2-0'dan sonra takımını geri çekince, hele hele 2-1'in ardından iyice korkunca son saniyede Fener'e bir akın şansı daha vermiş oldu. Ramazan Civelek de saçma sapan bir kararla Berisha'yı indirince 100 küsur yıllık tarihte bir ilk olacak olan 'üst üste 4 maçta yenilgi' rekoru engellenmiş oldu. Peki 3-5-2'yi mi; ikinci devrede gördüğümüz 4-2-3-1'i mi konuşmalıyız? Son saniye Civelek'i Vitor Hoca'yı kurtarır mı?"

Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Haberi Görüntüle

GÜNTEKİN ONAY: FENERBAHÇE ERİYOR

"Değişmesi gereken çok şey var ama görünen o ki Pereira bunu yapamayacak. Fenerbahçe’de, kadro tercihinden tamamen bağımsız olarak net bir hücum planı var mı? Yok... Varsa da kesinlikle sahaya yansımıyor. Rakip ceza alanı civarına gidince yapılan şuursuz ortalar veya orta alanda topu kazanıp geçiş hücumlarıyla gol bulmayı ümit eden bir Fenerbahçe... "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading