Yandex Metrica

Spor spikeri Ertem Şener ayrılığı duyurdu! Yeni kanalı belli oldu

Spor spikeri Ertem Şener ayrılığı duyurdu! Yeni kanalı belli oldu

Son dakika haberleri... Spor spikeri Ertem Şener, tv100 kanalından ayrıldığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerine duyurdu. Ertem Şener'in yeni kanalı merak ediliyor. İşte gündeme gelen o kanal...

Spor

16.03.2024, 18:16

tv100 ekranlarında Var Odası programını sunan Ertem Şener, yeni sezonda görevininin başında olmayacağını belirterek ayrılığı duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şener, şu ifadelerle veda etti:

"Yaklaşık 2 yıldır yapımcılığını ve moderatörlüğünü yaptığı tv100 VAR ODASI'nı, çok sevdiğim, değerli yönetim kurulumuzla yaptığım görüşmede kendi isteğim ve ricamla noktalıyorum. Programımızı zirveye taşıyan izleyicilerimize, ekibime, yorumcularımdan Deniz Ateş Bitnel, Emre Bol, Oğuz Altay, Ümit Özat, Evren Turhan ve özellikle yol arkadaşım, kardeşim Av. Bışar Özbey'e sonsuz teşekkürler."

Ertem Şener'in Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda zaman zaman maç anlatması yeni adresinin TV8,5 olacağı söylentilerini gündem getirdi.

Ilıcalı'nın TV8,5 kanalını yeni sezonda spor kanalına dönüştürerek iddialı bir ekip yaratmak istediği konuşuluyor.

İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

ERTEM ŞENER'İN PAYLAŞIMI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading