Yandex Metrica

Spor camiasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları! 

Spor camiasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları! 

Türkiye, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayların yüzde 50 ve üzeri oy almamasından dolayı seçim ikinci tura sarkmıştı. 28 Mayıs Pazar (bugün) yapılan seçim sonrası sandıkların yüzde 99,85'i açılmışken Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na 2 milyon fark atarak cumhurbaşkanı seçildi.  Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte spor camiasından Cumhurbaşkanı Erdoğan için tebrik mesajları peş peşe gelmeye başladı.

Spor

23.01.2024, 20:57

Türkiye, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayların yüzde 50 ve üzeri oy almamasından dolayı seçim ikinci tura sarkmıştı. 28 Mayıs Pazar (bugün) yapılan seçim sonrası sandıkların yüzde 99,85'i açılmışken Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na 2 milyon fark atarak cumhurbaşkanı seçildi.  Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte spor camiasından Cumhurbaşkanı Erdoğan için tebrik mesajları peş peşe gelmeye başladı. İşte spor camiasından gelen tebrik mesajları...

Amedspor'dan bomba transfer! Galatasaray'dan geliyor Amedspor'dan bomba transfer! Galatasaray'dan geliyor Haberi Görüntüle

İŞTE TEBRİK MESAJLARI!

TRABZONSPOR

"Büyük bir demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda milletimizin teveccühüyle yeniden bu göreve seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, ülkemizin yeni yüzyılında bağımsızlığımızın ve bölünmez bütünlüğümüzün daha da güçlendirilmesi amacıyla yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev alacak tüm milletvekillerimizi de kutluyor, sonuçların ülkemizin istikbali için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz."

BEŞİKTAŞ

"Bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde aziz milletimizin teveccühleriyle yeniden Cumhurbaşkanımız seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Beşiktaş Camiası olarak tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

FATİH KARAGÜMRÜK

"Bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde yeniden seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

KAYSERİSPOR

"Cumhuriyet'in 100.yılına yakışır bir demokratik olgunlukla gerçekleştirilen seçimler sonucunda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz. Sonuçların ülkemize ve milletimize hayır getirmesini diliyoruz."

KULÜPLER BİRLİĞİ

"Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda yeniden Cumhurbaşkanımız seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading