Yandex Metrica

Sosyal medyada Kelime-i Şehadet getirdi! Eski İspanyol futbolcu Müslüman oldu

Sosyal medyada Kelime-i Şehadet getirdi! Eski İspanyol futbolcu Müslüman oldu

Eski İspanyol futbolcu Jose Ignacio (Jota) Peleterio, sosyal medya platformları üzerinden yayınladığı bir video ile Müslüman olduğunu duyurdu.

Spor

24.02.2024, 19:03

39 yaşındaki Jota Peleterio, futbol kariyerinde İspanya'da Celta Vigo, Eibar, ve Alaves gibi takımlarda, İngiltere'de ise Brentford, Birmingham City ve Aston Villa gibi kulüplerde forma giymişti. Müslüman olma sürecini arkadaşı Kuveytli eski futbolcu Faisal Buresli sayesinde yaşadığını belirten Peleterio, sosyal medyada paylaştığı videoda Kelime-i Şehadet'i tekrarlayarak Müslüman olduğunu ilan etti.

Adrien Rabiot Galatasaray'dan transfer için ne istedi? Gizli pazarlık ortaya çıktı Adrien Rabiot Galatasaray'dan transfer için ne istedi? Gizli pazarlık ortaya... Haberi Görüntüle

BURESLI'YE DUA ETTİ

Peleterio, videoda Buresli'ye seslenerek, "Allah size bereket ve mutluluk versin. Uzun zamandır beklenen ramazandan bir ay önce Yaradan'a dönmek ne büyük bir nimet." şeklinde konuştu.

İspanyol futbolcu, Kuveytli arkadaşı Buresli'nin evinde ailesiyle birlikte geçirdiği özel anları da paylaştı. Kendisine hazırlanan pastanın üzerine "İslam'a hoş geldin" yazısının yazıldığını ifade eden Peleterio, bu süreçte Buresli ailesinin kendisine büyük destek olduğunu ve İslam'ı tanıyıp sevdiğini dile getirdi.

Peleterio, Kuveyt'in Al Qabas gazetesine verdiği röportajda da kendisini mutlu ve güçlü hissettiğini belirtti ve gelecekte kendi ailesinin de aynı şekilde olmasını arzu ettiğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading