Yandex Metrica

Sörloth'tan müjdeli haber! Süper Lig devine haber yolladı: Leblebi gibi gol atarım

Sörloth'tan müjdeli haber! Süper Lig devine haber yolladı: Leblebi gibi gol atarım

Real Sociedad, Alexander Sörloth için Leipzig ile temasa geçti ve Norveçli golcünün 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayacak. Yaşanan bu gelişme sonrası Süper Lig devi Norveçli golcü için düğmeye bastı. Sörloth ''Türkiye'de Leblebi gibi gol atarım'' diyerek haber yolladı.

Spor

23.01.2024, 19:11

Yeni sezonda kadrosuna golcü takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'a İspanya'dan müjde geldi. Alexander Sörloth'u kadrosunda düşünmeyen Real Sociedad, Norveçli golcünin bonservisini almayacak.

Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı! Transfer hazırlıkları başladı Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı!... Haberi Görüntüle

BONSERVİSİ ALINMAYACAK

Alexander Sörloth'u kadrosuna katan Real Sociedad, Norveçli golcünün 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayacak. Yaşanan bu gelişme sonrası Beşiktaş yönetimi girişimlerine hız verdi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024 Yarı finale hangi takımlar çıktı? UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Beşiktaş, İspanya'dan ayrılacağı kesinleşen Sörloth için ilk olarak Leipzig'e 6 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay teklifini yapacak. Alman kulübü, Norveçli golcüyü kesin olarak satacak.

Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR

Almanya ve İspanya'da aradığını bulamayan Sörloth'un da Beşiktaş'a transfer olmak istiyor. ''Türkiye'de leblebi gibi gol atarım'' diyen Norveçli golcü, menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a haber yolladı. Beşiktaşlı yöneticilerle Norveçli golcünün menajeri yakın zamanda masaya oturacak.

Yıldız futbolcunun Bundesliga ekibi Lepizig ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading