Yandex Metrica

Son dakika: TFF, Süper Kupa'nın oynanacağı tarihi açıkladı

Son dakika: TFF, Süper Kupa'nın oynanacağı tarihi açıkladı

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa'nın daha önce duyurulduğu gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.

Spor

27.03.2024, 21:43

Riyad'da oynanması beklenen ancak yaşanan sorunlardan dolayı 7 Nisan'a ertelenen Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finali öncesi yeni gelişmeler yaşanıyor.

Şanlıurfa'da 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçının 6 Nisan'a kaydırıldığı iddialarına yanıt veren TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe'nin kupa maçının ertelenmesiyle ilgili olarak başvuruda bulunduğunu belirtti.

TFF Başkanı, "Fenerbahçe'den bir erteleme talebi geldi, değerlendiriyoruz." açıklamasını yaptı.

SÜPER KUPA TARİHİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe, fikstürün sıkışık olması nedeniyle Süper Kupa Finali'nin ertelenmesini istiyor ancak Galatasaray Kulübü aynı görüşte değil. Galatasaray, Süper Kupa’nın ertelenme talebini reddetti. 

TFF, Süper Kupa'nın daha önce duyurulduğu gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, daha önce 21 Şubat 2024 tarihinde duyurulduğu gibi, 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır."

DURSUN ÖZBEK: ERTELEME TALEBİ İLE GELMEYİN

 

Türkiye gazetesinde yer alan iddiaya göre; Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, konuyla ilgili TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi telefonla arayarak "Süper Kupa ile ilgili bize erteleme talebiyle gelmeyin" dedi. 

DURSUN ÖZBEK NE DEMİŞTİ?

Hatırlanacağı üzere Dursun Özbek, daha önce yaptığı açıklamada "İlk günden beri inanıyoruz, bu şampiyonluğu hak ettiğimizi biliyoruz ve yolumuza, zafer yolculuğumuza devam ediyoruz. Ayrıca 7 Nisan'da Şanlıurfa'da TFF Süper Kupa finali oynayacağız. Bölge insanı büyük bir heyecanla bizleri bekliyor. Biz de benzer heyecanı yaşıyoruz. 7 Nisan'da tüm sporseverlere keyifli bir final yaşatacağız." diye konuşmuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading