Yandex Metrica

Son dakika: TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Yabancı kuralı hakkında açıklama!

Son dakika: TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Yabancı kuralı hakkında açıklama!

Son dakika haberleri... TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bugün merakla beklenen yabancı kuralına dair flaş açıklamada bulundu. Büyükekşi, "Seneye Süper Lig'de yabancı kuralı nasıl işlenecek onunla ilgili çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah açıklayacağız." ifadelerinde bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:50

Son yıllarda spor gündemine sık sık gelen yabancı kuralı hakkında bugün TFF başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından flaş açıklama geldi. TFF Başkanı Büyükekşi'nin yabancı kuralına dair yaptığı konuşması şu şekilde;

"Gerçekten 11 yıllık bir özlem vardı. Samsun'un yıllarca Süper Lig'de mücadele etmiş bir takımı vardı. Şimdi Samsunspor tekrar bu yıl bu imkanı Samsun'a getirmiş oldu. Bugün de inşallah akşam kupasını vereceğiz. Bu kupanın başka bir özelliği de var. Biliyorsunuz 2023 yılı Cumhuriyetimizin 100'üncü kuruluş yıl dönümü. Atatürk'ün ilk milli mücadeleyi başlattığı 19 Mayıs Samsun olması. Türkiye Futbol Federasyonu'nun da 100'üncü kuruluş yıl dönümü. Hepsi bir araya geldi. 19 Mayıs'ta Mustafa Kemal Atatürk'ün buraya gelmesi 100'üncü yılda Samsunspor'un Süper Lig'e çıkması, hepsi böyle güzel bir tevafuk oldu. Onun için özellikle Yüksel Yıldırım başkanımızı, yönetim kurulunu, teknik direktörü ve futbolcuları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah önümüzdeki yıl güzel bir mücadele gösterir Samsunspor. Fair-Play içerisinde Süper Lig'e renk katar diye düşünüyorum"

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Haberi Görüntüle

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLAYACAĞIZ"

Önümüzdeki sezon yabancı kuralına dair  sorulan bir soruyu şu şekilde yanıtladı;

"Seneye Süper Lig'de yabancı kuralı nasıl işlenecek onunla ilgili çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah açıklayacağız. Kulüplerimizde de toplantılar yapıyoruz. Yönetim kurulunda karar alıp kamuoyuna açıklayacağız" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading