Yandex Metrica

SON DAKİKA | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Süper Lig'de play-off dönemi mi başlıyor?

SON DAKİKA | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Süper Lig'de play-off dönemi mi başlıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için ortaya atılan play-off sistemine yönelik açıklama yaptı! Başkan Büyükekşi play-off sisteminin şu an için Süper Lig için gündemde olmadığının altını çizerek "Kulüplerimiz çıkan play-off şartlarını uygun görmedikleri için de şu an gündemimizde play-off yok."şeklinde konuştu.

Spor

10.03.2024, 11:37

Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) toplantısı bugün gerçekleşirken organizasyona İstanbul'da ev sahipliği yaptı.

Amedspor'dan bomba transfer! Galatasaray'dan geliyor Amedspor'dan bomba transfer! Galatasaray'dan geliyor Haberi Görüntüle

PLAY-OFF TARTIŞMALARINA SON NOKTAYI KOYDU

ECA toplantısının akabinde organizasyona katılım sağlayan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu. Büyükekşi Süper Lig için play-off uygulamasına yönelik merak edilen bir açıklamada bulunarak sistemin uygulanacağına dair ortada dolaşan iddialara yönelik yaptığı açıklamayla konuya son noktayı koydu.

Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'de play-off oynanmasına yönelik kafalarda oluşan soru işaretlerini "Kulüplerimiz çıkan play-off şartlarını uygun görmedikleri için de şu an gündemimizde play-off yok." diyerek rafa kaldırdı ve merakları giderdi.

Trabzonspor yeni transferini KAP'a bildirdi: İşte anlaşma detayları Trabzonspor yeni transferini KAP'a bildirdi: İşte anlaşma detayları Haberi Görüntüle

ÜLKE PUANI YORUMU

TFF Başkanı Büyükekşi ayrıca ülke puanı sıralamasına yönelik iştah ve arzusunu belli ederek "Ülke puanı sıralamasında 6, 7 ve 8. takımlar arasında çok büyük puan farkı yok. Onları yakalayabiliriz." dedi ve vizyon olarak daha yukarıları hedeflediği gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading