Yandex Metrica

Son dakika: Süper Lig ekibinden ‘küme düşme kaldırılsın’ talebi 

Son dakika: Süper Lig ekibinden ‘küme düşme kaldırılsın’ talebi 

Son dakika haberleri... Süper Lig'de küme düşme hattında yer alan fakat maçlardaki performansı ile Lig'den düşmeyen Giresunspor'dan flaş bir açıklama geldi. Karadeniz ekibi küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye başvurdu. 

Spor

23.01.2024, 21:00

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda geçtiğimiz sezondan 1. Lig'den Süper Lig'e çıkan Giresunspor, küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye başvurdu. 

Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre üyesi mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre... Haberi Görüntüle

Galatasaray şampiyonluk meşalesini yaktı! Galatasaray şampiyonluk meşalesini yaktı! Haberi Görüntüle

KÜME DÜŞME KALDIRILSIN

Karadeniz ekibinden son olarak ise TFF'ye flaş bir başvuru geldi.

Kulübün başkanı Başkanı Nahid Ramazan Yamak yapılan açıklama doğrultusunda, "Henüz düşmedik ama sıralamada düşme yerindeyiz. Başvurumuzu yaptık. Çok büyük bir doğal afet yaşadık, bunun hem manevi hem maddi çok büyük etkileri oldu. Takımlar bu durumlardan çok etkilendi, oyuncular özellikle depremin olmasının ertesinde özellikle yabancı oyuncuları tekrar yönlendirmekte konsantre etmekte zorluklar yaşadık." açıklamasında bulunuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading