Yandex Metrica

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday

TFF'de başkanlık yarışı git gide kızışırken bir aday daha adaylığını açıkladı. Eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Spor

20.04.2024, 10:48

Trabzonspor eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkan adayı olduğu açıkladı. Kuzeyanadolu.net'e açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu adaylık ile ilgili gelen soru üzerine "evet adayım" şeklinde cevap verdi.

Son dakika... Derbide kazanan Fenerbahçe oldu: Sarı lacivertlilerden çok önemli 3 puan Son dakika... Derbide kazanan Fenerbahçe oldu: Sarı lacivertlilerden çok önemli... Haberi Görüntüle

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Trabzonspor camiasının tanıdık isimlerinden İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. 18 Temmuz'da yapılacak olan seçimli Genel Kurul'da adaylık için resmi başvurusunu yapacak olan Hacıosmanoğlu'nun bu kararı, gündeme bomba gibi düştü.

TFF için daha önce de Erdal Alkış ve Servet Yardımcı başkan adaylıklarını kamuoyuna duyurmuşlardı.

Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Haberi Görüntüle

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU KİMDİR?

İbrahim Hacıosmanoğlu, futbol kariyerine Trabzonspor Başkan Yardımcısı olarak başladı ve kulüpte çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için adaylık gösterdi ancak seçilemedi. Ancak 2013 yılında yapılan seçimlerde yaklaşık 4500 oydan 1571'ini alarak Trabzonspor'un 15. başkanı oldu. Başkanlık döneminde kulübün çeşitli alanlarda başarılar elde etmesine öncülük etti.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading