Yandex Metrica

Son dakika: Fenerbahçe transferi bitirdi! Brezilyalı stoperle el sıkışıldı

Son dakika haberleri... Brezilya medyası, Fenerbahçe'nin Flamengo'da forma giyen Gustovo Henrique'nin menajeriyle el sıkıştığını yazdı.

Spor

23.01.2024, 19:34

Kim Min-jae'nin ayrılacak olması ve Serdar Aziz'in de beklenmedik sakatlığı sonrası stoper arayışına hız veren Fenerbahçe, Brezilya ekiplerinden Flamengo'da forma giyen Gustovo Henrique'nin menajeriyle anlaşmaya vardı.

VİDEO KONFERANS ÜZERİNDEN ANLAŞTILAR
Brezilya'daki O Dia Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe, Gustavo Henrique'nin menajeriyle önceki gün video konferans üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi. Fenerbahçe, Henrique'nin menajeri Brezilyalı stoperin maaşı ve sözleşme süresi konusunda ortak noktada buluştu.

2,5 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI
Fenerbahçe, sözleşmesi 2023 Aralık ayında sona erecek tecrübeli stoper için 2.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkardı. Kırmızı-Siyahlılar'ın, birkaç gün içinde bu teklife olumlu ya da olumsuz dönüş yapacağı vurgulandı.

TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR
Deneyimli oyuncunun, Türkiye'de oynamak konusunda istekli olduğu ifade edilirken, anlaşmanın sağlanması halinde transferin kısa sürede resmiyet kazanacağı iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading