Yandex Metrica

Son dakika: Fatih Terim'den açıklama! Ayrılıyor mu?

Son dakika: Fatih Terim'den açıklama! Ayrılıyor mu?

Son dakika haberleri... Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, son günlerde istifa edeceği söylentilerine twitter hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 22:03

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, resmi twitter hesabından açıklama yaptı.

Son günlerde hakkından yapılan haberleri belli planlar dahilinde oluşturulan dedikodu içerikli paylaşımları büyük bir dikkatle takip ettiğini belirten Terim, görevinin başında olduğunu duyurdu.

En üst gayretle çalışmaya devam edeceklerini aktaran 68 yaşındaki teknik adam, "Biliyorum ki; Fatih Terim ile Galatasaray isminin yan yana gelmesinden duyulan rahatsızlık yeni değil. Sonunda kulübünün geleceği adına kendi ismini, kariyerine riske etmekten çekinmeyecek kadar cesur insanların seçeceği ve sonuna dek arkasından gideceği bir yoldu ve bu yola Sayın Başkanımızın desteği, Yönetim Kurulumuzun teveccühü ve taraftarımızın güveni ile çıktık. Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun göstereceği sabır ve inisiyatif dahilinde en üst gayretle çalışmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla veda etti Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'İN AÇIKLAMASI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading