Yandex Metrica

Son dakika... Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye müthiş gol: 'Jose Mourinho ile temasa geçtik'

Son dakika... Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye müthiş gol: 'Jose Mourinho ile temasa geçtik'

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yüz yüze görüştüklerini ve Mourinho'nun gelmeye sıcak baktığını söyledi.

Spor

20.05.2024, 11:43

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yüz yüze görüştüklerini ve Mourinho'nun gelmeye sıcak baktığını söyledi.

Beşiktaş'tan Jose Mourinho atağı geldi. Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa adaylığını koyan Aziz Yıldırım'ın Türkiye'nin gündemine getirdiği Portekizli hoca için Beşiktaş'ın da girişimde bulunduğu ortaya çıktı. 

Beşiktaş'tan transfer şova devam Beşiktaş'tan transfer şova devam Haberi Görüntüle

"MOURINHO GELMEYİ KABUL ETTİ"

Kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel, ünlü teknik direktörle bir ay önce temasa geçtiklerini söyledi. Yücel, Mourinho'nun teklife sıcak baktığını ve durumun gelecek hafta netleşeceğini sözlerine ekledi.

Hüseyin Yücel, Mourinho ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık bir ay önce İstanbul'da Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti ve Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden bir görüşme yapacağım. Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Mourinho ile anlaşırsak kendisine Ricardo Quaresma’nın da teknik heyette yer almasını önereceğiz. Beşiktaş'a mali yük oluşturmayacak, sponsorla halledebiliriz. Ben bu sürecin sponsoruyum. Bu bizim isteğimize bağlı olarak sonuçlanacak. Önemli olan Beşiktaş ile en uyumlu olacak isimde mutabık kalmak." 

Bu arada siyah beyazlı kulübe yakın kaynaklar, Beşiktaş'ın Mourinho'ya ekibiyle birlikte 15 milyon avro ücret ödeyeceği ve 2 yıllık anlaşma imzalayacağını bildirdi.

Beşiktaş'tan Immobile sonrası bir bomba transfer daha! Beşiktaş'tan Immobile sonrası bir bomba transfer daha! Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

"Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze görüştüm. 2 saat süren bir görüşme yaptık. Kendisine 'Fenerbahçe'nin sana, senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var, hangi aday kazanırsa mutlaka Fenerbahçe'ye gel' dedim. Büyük ihtimalle biz kazanırsak Mourinho'yu Fenerbahçe'nin başına getireceğim. Menajerleriyle görüşmelerimiz devam ediyor".

Joe Mourinho ile yaptığı görüşmenin detaylarını da açıklayan Aziz Yıldırım "Mourinho ile 2 saat görüştüm. Hiç para konuşmadık. Bir baktım televizyonda, '15 milyon verecekler' diyorlar. Sana ne? Şartlarda anlaşırsak gelecek ama siz bırakmıyorsunuz. Fenerbahçe'nin maçlarını izlediğini söyledi. Bir aday iletişime geçmiş, mevcut başkan menajerleri göndermiş." diye konuştu.

Seçimi kaybetmesi halinde Portekizli teknik direktörün maliyetinin yarısını karşılayacağını açıklayan Aziz Yıldırım şu ifadeleri kullandı: 

"Takımımız iyi, 2-3 tane en fazla 5 tane oyuncu alırsınız ama başına insanlar lazım. Onu güçlendirecek isimler lazım. Bu yönetime teklifim; Jose Mourinho ile çalışmayı düşünüyorlarsa Şekip Mosturoğlu'ndan rica edeceğim, iki taraftan arkadaşlar gitsin ve imzayı atsınlar. Kim seçilirse, Mourinho ile devam etsin. Ben kaybedersem, Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahhüt ediyorum. Ben seçilirsem  ve Jose Mourinho gelirse, istediği birkaç oyuncuyu alırız. Transferde cömert falan bir durum yok! İçeriyi bir göreyim, ona göre bakarım. Borç kapatmaya değil Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geliyorum." demişti.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading