Yandex Metrica

Son dakika: Beşiktaş penaltılarla kupaya veda etti

Son dakika: Beşiktaş penaltılarla kupaya veda etti

Son dakika haberleri... Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş, Ankaragücü'ne penaltılarda 4-3 yenilerek elendi.

Spor

23.04.2024, 14:59

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda oynanan maçın normal süresi Ali Sowe ve Cenk Tosun'un karşılıklı gollerle 1-1 berabere bitti.

EURO 2024 finali öncesi İngilizlerden flaş teknik direktör kararı! Eğer İspanya kazanırsa... EURO 2024 finali öncesi İngilizlerden flaş teknik direktör kararı! Eğer... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ, PENALTILARLA VEDA ETTİ

Maçın uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca turu geçen tarafı seri penaltı atışları belirledi. Penaltılar sonucunda rakbiine 4-3 üstünlük kuran MKE Ankaragücü, çeyrek finalist oldu. Beşiktaş ise kupaya son 16 turunda veda etmek zorunda kaldı.

Galatasaray'a transfer yasağı! FIFA cezayı kesti! Galatasaray'a transfer yasağı! FIFA cezayı kesti! Haberi Görüntüle

ANKARAGÜCÜ, 22 YIL SONRA ÇEYREK FİNALE KALDI

Öte yandan Türkiye Kupası'nı daha önce 1971-1972 ve 1980-1981 sezonlarında kazanan, üç kez de finalde kaybeden Ankaragücü, uzun süredir bu kulvarda çeyrek finale kalamıyordu. Son olarak 2000-2001 sezonunda çeyrek final oynayan MKE Ankaragücü, Beşiktaş'ı eleyerek kupada yoluna devam etti ve uzun süre sonra adını son 8 takım arasına yazdırdı.

Galatasaray'ın yeni yıldızı: Elias Jelert İstanbul'a geliyor! Galatasaray'ın yeni yıldızı: Elias Jelert İstanbul'a geliyor! Haberi Görüntüle

GÖKHAN AKKAN YILDIZLAŞTI

Ev sahibi ekibi Ankaragücü'nün milli kalecisi Gökhan Akkan, penaltı atışlarında yaptığı kurtarışlarla takımını çeyrek finale taşıdı.


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading