Yandex Metrica

Son dakika: 2026 UEFA Avrupa Ligi ve 2027 Konferans Ligi finalleri İstanbul'da yapılacak

Son dakika: 2026 UEFA Avrupa Ligi ve 2027 Konferans Ligi finalleri İstanbul'da yapılacak

Son dakika haberleri... UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, 2026 yılı UEFA Avrupa Ligi ile 2027 yılı UEFA Konferans Ligi finallerinin İstanbul'da oynanacağını açıkladı.

Spor

22.05.2024, 15:30

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı'nın da katıldığı UEFA İcra Kurulu toplantısı, İrlanda'nın başkenti Dublin'de gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıdan İstanbul için iki final kararı çıktı. 2026 yılı UEFA Avrupa Ligi ile 2027 yılı UEFA Konferans Ligi finallerine İstanbul ev sahipliği yapacak.

Konuya ilişkin açıklamayı TFF Başkan adayı aynı zamanda UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı yaptı.

Hacıosmanoğlu yabancı serbest olacak demişti: Ali Koç ilk restini çekti! Hacıosmanoğlu yabancı serbest olacak demişti: Ali Koç ilk restini çekti! Haberi Görüntüle

UEFA'DAN İSTANBUL'A ÇİFTE FİNAL

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, 2026 yılı UEFA Avrupa Ligi ile 2027 yılı UEFA Konferans Ligi finallerinin İstanbul'da oynanacağını açıkladı. Kurul, 2026 yılı UEFA Avrupa Ligi finalinin Beşiktaş'ın iç saha maçlarını oynadığı Tüpraş Stadı'nda yapılmasını kararlaştırırken, 2027 Konferans Ligi finalinin oynanacağı stat ise daha sonra belli olacak.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde hangi takımlar tur atladı? Şampiyonlar Ligi elemelerinde hangi takımlar tur atladı? Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE İNGİLİZLER KAPIŞMIŞTI

Tüpraş Stadı, ikinci kez bir UEFA finali organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Hatırlanacağı üzere 2019 yılında iki İngiliz takımı Liverpool ile Chelsea'yi karşı karşıya getiren UEFA Süper Kupa final maçı da o dönemki adıyla Vodafone Park'ta yapılmıştı.

Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın peşinden koştuğu yıldız imzayı atıyor Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın peşinden koştuğu yıldız... Haberi Görüntüle

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ'DEN AÇIKLAMA

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Spor'da katıldığı canlı yayında konuya ilişkin açıklama yaptı. Büyükekşi, "2027 UEFA Konferans Ligi finalini Ankara'da yapımı devam eden 50.000 kişilik yeni stadyumda oynatmayı planlıyoruz." dedi.

UEFA, onay verirse 2027 UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali, Yeni Ankara Stadyumu'nda yapılacak.

 

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading