Yandex Metrica

Şok iddia! Galatasaray'ın Atina'dan döndüren Fenerbahçe kararı

Şok iddia! Galatasaray'ın Atina'dan döndüren Fenerbahçe kararı

Yunan basının iddiasına göre Galatasaray'ın Olympiakos ile oynayacağı hazırlık maçı için gittiği Atina Havalimanı'nda bekletilmesinin perde arkasında Fenerbahçe'nin olduğu yazıldı.

Spor

23.01.2024, 17:39

Galatasaray'ın Türkiye'de yaptığı PCR test sonuçlarının Yunanistan'da kabul edilmemesi nedeniyle ülkeye alınmayışı yeni bir iddayı gündeme getirdi.

Yunanistan Sivil Savunma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias'ın Galatasaray'ın içeri alınmaması için verdiği emrin  2 Ekim 2020’deki Panathinaikos-Fenerbahçe maçına dayandığı ortaya çıktı. 

O dönem oynanan basketbol maçında Sarı-lacivertlilerden 4 sporcunun yüksek ateşe rağmen ülkeye alınmasına onay veren Hardalias'ın muhalefet partileri ile başı belaya girmiş.

Resim

TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu olacak? TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu... Haberi Görüntüle

EFSYN DUYURDU

Muhalefet yanlısı Efsyn gazetesine göre; Hardalias’ın, 21 Ekim 2020’de, Atina’da Panathinakios ile oynayacakları EuroLeague maçı için  Elefterios Venizelos Havaalanı’na gelen Fenerbahçe kafilesinde, 4 kişinin yüksek ateşli çıkmalarına rağmen “Geçsinler” emri verdiğini iddia etti. 

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in Avrupa rakipleri kim? İşte kura çekimi sonucu Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in Avrupa rakipleri kim? İşte kura çekimi... Haberi Görüntüle

SYRİZA: GÖREVDEN ALIN

Haberin devamında  Panathinakos'ın maçı 82-68 kazanmaasına rağmen takımda 2 oyuncunun koronavirüse yakalanması Radikal Sol Koalisyon (SYRİZA) partisini harekete geçirdiği belirtildi.

Hardalias’ın, böyle bir emir verip vermediğinin araştırılması için savcılığın soruşturma başlatmasını isteyen SYRiZA, Başbakan Miçotakis’e, Hardalias’ı görevden alması çağrısında bulunmuştu.

Resim

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçı bugün saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçı bugün saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Haberi Görüntüle

KORKTUĞU İÇİN GALATASARAY'I ALMADI

Yaşanan gelişmeler üzerine Galatasaray'ın ülkeye alınması konusunda tereddüt eden Hardalias'ın riske girmemek için yunan yetkililere 'içeri almayın' emrini verdiği öğrenildi. Ayrıca bakan yardımcısı, kendisine yöneltilen suçlamaların asılsız olduğunu da açıkladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading