Yandex Metrica

Şok etkisi yaratan Mason Greenwood davasında karar açıklandı!

Şok etkisi yaratan Mason Greenwood davasında karar açıklandı!

Şok etkisi yaratan Manchester United'ın genç yıldızı Mason Greenwood davasında İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi kararı açıkladı.

Spor

23.01.2024, 22:18

Premier Lig ekiplerinden Manchester United futbolcusu Mason Greenwood tüm suçlarından beraat etti.

İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi yaptığı açıklamada tecavüze teşebbüs, saldırı, tehdit edici eylemler ve fiziksel zarar verme iddialarıyla yargılanan Mason Greenwood'un davasında sanıkların ifadelerini geri çektiği bildirildi.

Açıklamaya göre; yeni bir kanıtın daha bulunmuş olması ve bu yüzden Greenwood'un tüm suçlardan beraat edildiği ifade edildi.

Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi ile anlaşma sağlandı Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi... Haberi Görüntüle

KEFALETLE SERBEST KALMIŞTI

Eski kız arkadaşı tarafından sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar, video ve ses kayıtlarının ardından Mason Greenwood, taciz ve ölümle tehdit iddialarıyla 30 Ocak 2022'de tutuklanmış ve kefalet karşılığında serbest bırakılmıştı. Mahkeme sürecinin devam etmesi nedeniyle tutuklandığından itibaren Manchester United'ın antrenmanlarına ve maçlara alınmayan 21 yaşındaki futbolcu, kefalet şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle ekim ayında gözaltına alınmış ve bir kez daha kefaletle serbest bırakılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading