Yandex Metrica

Şişeyi alsaydın bari

Şişeyi alsaydın bari

Euro 2020'de hayal kırıklığı yaratan Şenol Güneş'e eleştiriler devam ediyor. Cristiano Ronaldo'nun başlattığı ve Paul Pogba'nın devam ettirdiği "zararlı sponsor içecekleri masadan kaldırma" eylemine Güneş, kayıtsız kaldı.

Spor

23.01.2024, 17:34

Yıllık 3.2 milyon Euro maaşla turnuvanın en çok kazanan dördüncü teknik direktörü olan Şenol Güneş, Galler'e kaybedilen 2-0'lık yenilgi sonrası basın toplantısında önünde duran alkollü içeçekleri masadan kaldırmadı.

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun zararlı içecek olarak gördüğü Coca-Cola'yı protesto etmesiyle başlayan süreç,  Paul Pogba'nın alkollü içecek firmasına ait bira şişesini masadan kaldırmasıyla devam etti. Çok konuşulan bu hareket kamuoyunun büyük çoğunluğu tarafından alkışlandı.

Güneş neden almadı?

İtalya ve Galler maçındaki kötü futboldan dolayı sosyal medyada binlerce eleştiri oklarını üzerine alan Şenol Güneş, basın toplantısında önünde duran bira şisesini masadan kaldırmadan gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Güneş için söylenen ortak söylem şu şekildeydi; Puan alamadın, kötü yönettin ama en azından çocuklara kötü örnek olan o şişeyi masadan kaldırsaydın!

İşte o tepkiler; 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading