Yandex Metrica

Sion'a transfer olan Balotelli'den sürpriz itiraf! Adana Demirspor taraftarı tepki göstermişti

Sion'a transfer olan Balotelli'den sürpriz itiraf! Adana Demirspor taraftarı tepki göstermişti

Son dakika transfer haberleri... Adana Demirspor'dan 2.6 milyon Euro karşılığında İsviçre'nin Sion takımına transfer olan Mario Balotelli açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:45

Adada Demirspor'a veda ederek Sion'a transfer olan Mario Balotelli, İtalyan basınına konuştu.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Sion'da mutlu olduğunu söyleyen Balotelli, "Kendimi bir yıldız olarak görmüyorum, Sion'un bana yaklaşım tarzını sevdim. Bilmediğim bir ligde, evime yakın, diğerlerinden daha huzurlu yaşamanızı sağlayan bir ülkede oynayacak olmaktan mutluyum" ifadelerini kullandı.

Ve Doping kararı belli oldu! Gabigol forma giyebilecek mi? Ve Doping kararı belli oldu! Gabigol forma giyebilecek mi? Haberi Görüntüle

BALOTELLİ: ADANA'DAN AYRILMAK İSTEDİM

İsviçre'ye gidiş hikayesini anlatan Balotelli, "İlk görüşmemizden sonra Sion'a gideceğimden yüzde 98 emindim. Adana'dan ayrılmak istedim ama tüm tarafların anlaşmaya varması gerekiyordu. Başka bir takımla sözleşmeniz olduğunda transferler asla kolay olmuyor" dedi.

Geçmişte yaşadığı olayların çok sık dillendirilmesine de  cevap veren İtalyan yıldız, "Yaptığım bazı hatalardan ve tanımadığım insanlardan gelen birçok iddiadan kaynaklanıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading