Yandex Metrica

Shane Larkin'in dönüş tarihi belli oldu! Anadolu Efes'ten açıklama!

Shane Larkin'in dönüş tarihi belli oldu! Anadolu Efes'ten açıklama!

Son dakika haberleri... Anadolu Efes, milli takımda sakatlanan Shane Larkin'in sahalara dönüş tarihi belli oldu. Genel Menajer Alper Yılmaz, milli oyuncunun son durumu hakkında bilgi verdi.

Spor

23.01.2024, 19:57

Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz, sakatlığı bulunan yıldız oyuncu Shane Larkin hakkında açıklama yaptı.

Fanatik Gazetesi'nin ev sahipliği yaptığı Fanatik Sports ...Business Summit 2022'de konuşan Yılmaz, milli oyuncunun gelecek hafta Türkiye'ye geleceğini belirtti.

Türk Milli Takım forması da giyen Larkin'in ABD'ye gittiğini söyleyen Alper Yılmaz "Larkin önümüzdeki hafta bizimle olacak. Sonrasında da elinin durumuna göre toplu antrenmanlara başlayacak. Gün gün takip etmemiz gereken bir durum. 15, 20 Kasım gibi takımla beraber olabilir. Şu an için yeni bir oyuncu arayışımız yok. Larkin'in tedavi sürecini hızlandırmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Haberi Görüntüle

ALPER YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Kadro planlaması hakkında da konuşan Alper Yılmaz, "İki tane şampiyonluktan sonra takımın ana çekirdeğini korumak istiyorduk ancak bazı değişiklikler yapmamız gerektiğini düşünüyorduk. Ergin hocanın raporu doğrultusunda onlara yöneldik ve istediği oyuncuları almaya çalıştık. Clyburn, Zizic gibi önemli oyuncuları kadromuza dahil ettik. 4 numara pozisyonumuzu değiştirdik. Türk oyunculardan biraz katkı almaya çalıştık. Altyapıdan iki tane oyuncumuzu A takıma çıkardık. Dolayısıyla asıl oyuncularımızı tutarak, doğru oyuncuları seçtiğimizi düşünüyorum. Ancak bunu sezonun ilerleyen dönemlerinde göreceğiz. Milli takımlardan dolayı çok iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Bütün takımlar aynı durumda. Hiçbir takım hazır değil. O yüzden adaptasyon sürecini daha da kısaltabilirsek iyi oynayıp, sezonu güzel tamamlamak istiyoruz" görüşlerini dile geitrdi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading