Yandex Metrica

Sevilla kalecisi Marko Dimitrovic'e saldıran taraftarın cezası belli oldu! Tarihte ilk...

Sevilla kalecisi Marko Dimitrovic'e saldıran taraftarın cezası belli oldu! Tarihte ilk...

Son dakika spor haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nde PSV Eindhoven'ın Sevilla ile oynadığı maçta Endülüs ekibinin Sırp kalecisi Marko Dmitrovic'e saldıran taraftarın 40 yıl süreyle maçlardan men edildiği açıklandı.

Spor

28.02.2024, 07:24

Hollanda Eredivisie ekibi PSV EindhovenUEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile oynanan maçta Marko Dmitrovic'e saldıran taraftarla ilgili cezayı açıkladı.

PSV Eindhoven'dan yapılan açıklamada "Dmitrovic'e saldıran taraftara verilen 40 yıllık cezanın yanı sıra PSV, kulübün zararlarının karşılanması için de işlem başlatacaktır." ifadelerine yer verildi.

Saldıran taraftarın 2 yıl boyunca PSV Eindhoven'ın maçlarını oynadığı Philips Stadı'nda dahi çevresinde dahi bulunmayacağı açıklandı.

15 Nisan Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? Galatasaray neden maç oynamadı? 15 Nisan Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? Galatasaray neden maç... Haberi Görüntüle

SALDIRAN BİLET ALMAMIŞ

Reuters'ın haberine göre; Dmitrovic'e saldıran taraftarın Hollanda Futbol Federasyonu tarafından daha önce 2026'ya kadar maçlardan men edildiği aktarılırken bir arkadaşının biletiyle Sevilla maçına girdiği ifade edildi.

Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Haberi Görüntüle

NE YAŞANDI?

UEFA Avrupa Ligi'nde PSV'ye konuk olan Sevilla'nın Sırp kalecisi Marko Dmitrovic, karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahaya giren Hollandalı bir taraftarın yumruklu saldırısına uğramıştı.

Maçın ardından Dmitrovic yaşanan olayla ilgili: "Bana vurdu, kendimi savunmak zorundaydım. Hayatımda hiç kavga etmedim diyebilirim, ama ben de ona vurmak istedim. Kendimi nasıl savunacağımı biliyorum" diye konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading