Yandex Metrica

Sergio Ramos törenle uğurlandı!

Sergio Ramos törenle uğurlandı!

Real Madrid, takımdan ayrılma kararı alan Sergio Ramos için tören düzenledi. Kulüp başkanı Florentino Perez, ailesi ile birlikte törene gelen Ramos'a, altın ve elmas işlemeli olan Real Madrid onur nişanını taktı.

Spor

23.01.2024, 17:34

Real Madrid ile 16 yıllık kariyerinde 22 kupa kaldıran Sergio Ramos, gözyaşları içinde veda etti.

Gözyaşları içinde bir konuşma yapan İspanyol futbolcu, "Hayatının en zor anlarından birini yaşadığını anlatan Ramos, "Real Madrid'e hoşça kal demek kimse için kolay değildir. Buraya babamın elini tutarak geldim. Şimdi kendi ailem var. Her zaman benimle birlikte oldukları için onlara teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda, kulübe, başkanımıza, teknik direktörlerimize, kulüp çalışanlarına ve taraftarlara da bana gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum. Bu vedayı Bernabeu'da yapmak isterdim. Sizleri her zaman kalbimde taşıyacağım. Yeniden görüşmek üzere... Çünkü er ya da geç döneceğim." ifadelerini kullandı.

"Mükemmel evlilik deniliyordu ama her şeyin bir sonu var"

Kariyerinde bir dönemin kapandığını ve hiçbir şeyin Real Madrid'de yaşadıklarının yerini tutamayacağını belirten 35 yaşındaki İspanyol stoper, "Kulüp ilk olarak bana maaşımda kesinti ve 1 yıllık sözleşme teklif etti. Daha sonrasında Kovid-19'dan dolayı görüşmelere ara verildi. Ben 2 yıllık sözleşme istiyordum. Ekonomik bir sorun olmadı. Son görüşmemizde teklifi kabul ettiğimi söylediğimde, bana teklifin süresinin geçtiği ve yeni teklif olmadığı söylendi. Teklifin son tarihi olduğunu anlamamıştım. Bana hiçbir zaman, 'Kabul ediyor musun, etmiyor musun?' diye bir ültimatom gelmedi. Bu, müzakerelerin içinde olabilecek bir şey ama beni şaşırttı. Real Madrid ve benim için mükemmel evlilik deniliyordu ama her şeyin bir sonu var." düşüncelerini paylaştı.

Tecrübeli futbolcu, sözleşme yenileme sürecinde kulüp başkanı Florentino Perez ile arasında geçen görüşmelerle ilgili soruları ise "Kulübe, başkana ve kendime saygıdan dolayı saklı kalması gerektiğine inanıyorum." diyerek cevapsız bıraktı.

101 gol atan defans 

Real Madrid ile 16 yılda 671 maça çıkan Sergio Ramos, 101 gol atarak inanılmaz bir istatiğe imza attı.

Defans oyuncusu olmasına rağmen attığı 101 golle rakip takımların korkulu rüyası olan İspanyol oyuncu, 22 kupa kazanarak kulüp tarihine geçti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading