Yandex Metrica

Sergen'den Beşiktaş itirafı: İmza süreci bizi yıprattı

Sergen'den Beşiktaş itirafı: İmza süreci bizi yıprattı

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş'taki şampiyonluk ve sonrasındaki döneme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Bir şampiyon teknik direktör, ertesi gün imza atmış olmalıdır. İmza sürecinin o kadar uzamaması gerekiyor. Şampiyon hocayı, medyanın ağzına vermemelisiniz. Bu süreç bizi oldukça yıprattı." dedi.

Spor

12.05.2024, 12:10

Sergen Yalçın, Sporun Dibi kanalında yaptığı konuşmada, Beşiktaş döneminde yaşananları ve takımın başarısıyla ilgili görüşlerini dile getirdi. Göztepe maçındaki son anlardan bahseden Yalçın, "Fırat Aydınus, 4:59 gibi maçı bitirdi. Biz hala maçın bitip bitmediğine inanamıyoruz. Herkes için zor bir sezondu ama bizim şartlarımız gereği daha da uzun ve zor geldi. Çünkü ulaşılması zor bir hedefte başarı sağladık. Belki de hayatımın en mutlu günlerinden biriydi." şeklinde konuştu.

Yeni transfer olmuştu! Mourinho yıldz futbolcunun bileti kesti Yeni transfer olmuştu! Mourinho yıldz futbolcunun bileti kesti Haberi Görüntüle

İMZA SÜRECİ BİZİ YIPRATTI

Yalçın, "İmza süreci bizi yıprattı" ifadesiyle de Beşiktaş'ın şampiyonluğu sonrası yaşadığı teknik direktör imza sürecine değindi. "Şampiyon olmuş bir teknik direktöre, ertesi gün imza attırmalısınız. İmza sürecinin o kadar uzun sürmemesi gerekiyor. Şampiyon hocaları medyadaki insanların ağzına vermeyin. Bu süreç bizi oldukça yıprattı." şeklinde açıklamalarını sürdürdü.

TFF'den Montella'ya telefon: Bir araya gelecekler TFF'den Montella'ya telefon: Bir araya gelecekler Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM HEDEFİ VE GENÇ FUTBOLCULAR

Sergen Yalçın, kariyerindeki hedefini "Milli Takım" olarak belirterek, milli takımda çalışmayı beklediğini ifade etti. Genç futbolcuların durumuna da değinen Yalçın, "Genç oyuncuların neler yaşadığını çok iyi biliyorum. Ersin'i ve Rıdvan'ı anlıyorum. O çocukları anlıyorum. Ersin'e, 'İstersen her maç 10 gol yersin, yine sen oynarsın' dedim. Bana yabancı kaleci almak istediler ama almadım. Ligde Ersin ile, kupada Utku ile oynadım. Onlara güvendim ve bunu hissettirdim. Ancak şimdi bakıyorsunuz, Ersin ve Utku yok, Rıdvan oynamıyor." şeklinde görüşlerini paylaştı.

Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile anlaşmama sebebini de açıklayan Yalçın, "Neftçi Bakü ile görüştük, ama maddi problemler yaşandı. Kendi kontratımdan değil, takımın bütçesinden bahsediyorum. Azerbaycan'a oyuncu getirmek kolay değil. Onlar gereken seviyede hazır değillerdi." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading