Yandex Metrica

Sergen Yalçın'ın son maçı olabilir! Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor

Sergen Yalçın'ın son maçı olabilir! Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor

Son dakika haberleri... Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta puan alamayan Beşiktaş, haftanın açılış mücadelesinde Kasımpaşa'ya konuk oluyor.

Spor

23.01.2024, 18:24

Geçen hafta evinde GZT Giresunspor'a 4-0 yenilen Beşiktaş, Süper Lig'in 15.haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Sergen Yalçın yönetiminde son 4 lig maçında puan alamayan Siyah-beyazlılar, bu akşam çıkışa geçerek zirveye tırmanmak istiyor.

Hafta içi istifa edeceği söylenen ve yönetimden güvenoyu aldıktan sonra takımda kalan Sergen Yalçın'ın büyük bir önem gösterdiği mücadele saat 20.00'de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak.

Mete Kalkavan'ın düdük çalacağı müsabakada 4.hakem Bahattin Şimşek olacak.

Beşiktaş'tan transfer şova devam Beşiktaş'tan transfer şova devam Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN'IN SON MAÇI OLABİLİR

Beşiktaş'ta bu akşam Kasımpaşa karşısında alınacak mağlubiyet ya da beraberlik flaş bir kararın alınmasına neden olabilir.

Lig'de son galibiyetini 10.haftada Galatasaray'ı 2-1 yenerek alan Siyah-beyazlılar,  lider Trabzonspor'un 16 puan gerisinde bulunuyor.

Birçok oyuncuyla arasında problem olduğu iddia edilen Yalçın'ın takım içinde disiplinsizliğe çözüm bulamadığı konuşuluyor.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde hangi takımlar tur atladı? Şampiyonlar Ligi elemelerinde hangi takımlar tur atladı? Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA 4 EKSİK

Siyah-beyazlı takımda Kasımpaşa maçı öncesi 4 eksik futbolcu bulunuyor. GZT Giresunspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından sezonu kapatan Mert Günok'un yanı sıra, Alex Teixeira, Gökhan Töre ve Giresunspor maçında direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Necip Uysal bu akşam forma giyemeyecek.

Resmi açıklama geldi! Galatasaray Jelert ile 5 yıllık sözleşme imzaladı: İşte maliyeti Resmi açıklama geldi! Galatasaray Jelert ile 5 yıllık sözleşme imzaladı:... Haberi Görüntüle

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

Kasımpaşa:Harun, Sakıb, Bruma, Donk, Hadergjonaj, Travnık, Hajradınovic, Eysseric, Varga, Yusuf, Jorgensen

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Serdar, Rıdvan, Josef de Souza, Can, Ghezzal, Atiba, Larin, Batshuayi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading