Yandex Metrica

Sergen Yalçın yılın en iyi teknik direktörü seçildi

Sergen Yalçın yılın en iyi teknik direktörü seçildi

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Süper Lig'in en değerli futbolcusu olarak ödüllendirildi.

Spor

29.01.2024, 01:28

Fotomaç Süper Lig’in En İyileri Ödül Töreni’nde Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın 'Yılın En İyi Teknik Direktörü' seçilmeye hak kazandı.

Beşiktaş'a geçen sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatan Yalçın, ödülünü Sinan Vardar'dan aldı.

Ödül töreninde düşüncelerini paylaşan 48 yaşındaki antrenör, "Hakkımda dedikodular oluyor ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazen baskı hissediyoruz. İşler iyi gidince mutluluk hissediyoruz. Zaman zaman kötü gidişler de olabilir. Bunlar doğal şeyler. Hoş görülü olalım. Türk antrenörlere değer verelim" görüşlerini belirtti.

Galatasaray şampiyonluk meşalesini yaktı! Galatasaray şampiyonluk meşalesini yaktı! Haberi Görüntüle

YILIN EN DEĞERLİSİ GHEZZAL

Öte yandan Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Rachid Ghezzal da  'Yılın En Değerli Yabancı Futbolcusu' oldu.

Aldığı plaket sonrası görüşlerini paylaşan Cezayirli yıldız, "Çok heyecanlı bir sezon oldu. Zor bir sezonu çifte kupayla tamamladık ama hiçbir şey bitmiş değil. İnşallah yine kupalarla tamamlayacağımız bir sezon olur." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Beşiktaş'ın bir diğer yabancı oyuncuları Cyle Larin, 'Yılın En İyi Forveti', Josef de Souza ise 'Yılın En İyi Orta Saha' futbolcusuna layık görüldü.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading