Yandex Metrica

Serdar Dursun açıkladı: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisi ne kadar?

Serdar Dursun açıkladı: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisi ne kadar?

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis değeri belli oldu. Eski takım arkadaşı Serdar Dursun, Instagram'daki bir paylaşıma yaptığı yorumda Ferdi Kadıoğlu'nun değerini 40 milyon euro olarak açıkladı.

Spor

23.01.2024, 21:49

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, performansıyla dikkat çekerken, birçok Avrupa kulübünün de transfer listesine girmiş durumda. Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis değeri konusundaki en güncel bilgi, eski takım arkadaşı Serdar Dursun'un yaptığı bir yorumla ortaya çıktı.

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Haberi Görüntüle

DERBİ PERFORMANSIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

Beşiktaş ile oynanan derbide gösterdiği etkili performansla adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu, sadece Türkiye'de değil, Avrupa'nın birçok önemli kulübünün de dikkatini çekti.

Beşiktaş gözlerinin yaşına bakmayacak: 9 futbolcu yolcu Beşiktaş gözlerinin yaşına bakmayacak: 9 futbolcu yolcu Haberi Görüntüle

SERDAR DURSUN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ferdi Kadıoğlu'nun Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşıma eski takım arkadaşı Serdar Dursun'dan önemli bir yorum geldi. Serdar Dursun, yaptığı yorumda Ferdi Kadıoğlu'nun değerini 40 milyon euro olarak belirtti.

Yıldız futbolcu Süper Lig'e geliyor! Trabzonspor'un yeni stoperi Yıldız futbolcu Süper Lig'e geliyor! Trabzonspor'un yeni stoperi Haberi Görüntüle

NAPOLİ VE SEVİLLA'NIN SCOUTLARI İZLEDİ

Öte yandan Sabah gazetesinin haberine göre, Napoli ve Sevilla'nın scout ekibi, Beşiktaş derbisinde Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip etti. Ancak Fenerbahçe'nin ocak ayında genç yıldızın transferine kapıları kapattığı ifade edildi.

Bu gelişmelerle birlikte, Ferdi Kadıoğlu'nun transfer dönemindeki geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading