Yandex Metrica

Şenol Güneş'ten açıklama geldi! Gedson Fernandes neden kadroda yok?

Şenol Güneş'ten açıklama geldi! Gedson Fernandes neden kadroda yok?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gedson Fernandes'in durumu hakkında konuştu ve maç programıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 21:27

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'u ağırlamaya hazırlanırken, Teknik Direktör Şenol Güneş maç öncesinde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Güneş, hem Gedson Fernandes'in sakatlığına hem de maç programına ilişkin önemli detaylar paylaştı.

Okan Buruk'tan şok itiraf: Mourinho ile tanışmak için sabırsızlanıyorum! Okan Buruk'tan şok itiraf: Mourinho ile tanışmak için sabırsızlanıyorum! Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ'TEN MAÇ PROGRAMI ELEŞTİRİSİ

Şenol Güneş, maç programıyla ilgili sorulan sorulara cevap verirken, Türk futbolunun program düzenlemesiyle ilgili düşüncelerini açıkladı. Güneş, "Ülkemizde oynayan takımların maçları geç, biz daha erken oynuyoruz. Önemli olan, alınan kararların nasıl aldığını bilelim. Sadece öğrenmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Haberi Görüntüle

GEDSON FERNANDES'İN DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'in maç kadrosunda yer almamasıyla ilgili soruları yanıtlayan Şenol Güneş, oyuncusunun hafif bir sakatlığı olduğunu doğruladı. Güneş, "Doktor bana böyle detaylı açıklama yapmadı. Sahaya çıkacak 11'in en iyisini yapacağını düşünüyoruz. Her oyuncumuz en iyisini yapacak." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gedson Fernandes'in durumu hakkında detayları paylaşırken, maç programıyla ilgili eleştirilerini dile getirdi. Güneş'in bu açıklamaları, Beşiktaş taraftarları ve futbolseverler arasında büyük ilgi uyandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading