Yandex Metrica

Şenol Güneş'in adı geçiyordu! Güney Kore'den sürpriz tercih

Şenol Güneş'in adı geçiyordu! Güney Kore'den sürpriz tercih

Geçtiğimiz günlerde Güney Kore Milli Takımı için Şenol Güneş iddiaları ortaya atılmıştı. Güney Kore, teknik direktörlük görevi için geçici çözümü buldu. Sky Sport'ta yer alan iddiaya göre; Sun-Hong Hwang, Güney Kore Milli Takımı'nın geçici teknik direktörü oldu.

Spor

12.03.2024, 11:28

Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra boşta kalan ve takım çalıştırmayan Şenol Güneş'in hangi takımı çalıştıracağı merak edilirken deneyimli teknik adamın gönlündeki yerin Güney Kore Milli Takımı olduğu ortaya çıkmıştı.

Hollanda'nın patronundan EURO 2024 için Avrupa'yı sallayacak açıklama: Finali Türkiye hak ediyordu Hollanda'nın patronundan EURO 2024 için Avrupa'yı sallayacak açıklama: Finali Türkiye... Haberi Görüntüle

"ŞENOL GÜNEŞ TEKLİF GELİRSE KABUL EDECEK"

20 yılı aşkın süredir Şenol Güneş'in yardımcı antrenörü olan Şeref Çiçek, geçtiğimiz günlerde Kore televizyonu KBS'ye yaptığı açıklamada "Kore Futbol Federasyonu, Şenol Güneş'e teknik direktörlük teklif ederse kabul edecek" ifadelerini kullanmıştı.

Ne yaptın Galatasaray? 60 milyon Euro'luk satış... Ne yaptın Galatasaray? 60 milyon Euro'luk satış... Haberi Görüntüle

GÜNEY KORE'NİN BAŞINA SÜRPRİZ İSİM

Güney Kore, teknik direktörlük görevi için geçici çözümü buldu. Sky Sport'ta yer alan iddiaya göre; Sun-Hong Hwang, Güney Kore Milli Takımı'nın geçici teknik direktörü oldu.

Copa America'da şampiyon belli oldu Messi hüngür hüngür ağladı Copa America'da şampiyon belli oldu Messi hüngür hüngür ağladı Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ KORECE ÖĞRENİYOR

Jurgen Klinsmann ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Güney Kore Milli Takımı için yeşil ışık yakan Şenol Güenş'in yardımcısı Şeref Çiçek, tecrübeli teknik adamın şu anda Korece öğrenmeye odaklandığını ifade etmişti.

14 yaşında sahaya sürüldü! MLS tarihine geçti 14 yaşında sahaya sürüldü! MLS tarihine geçti Haberi Görüntüle

2 YIL GÜNEY KORE'DE ÇALIŞMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Şenol Güneş, 2007-2009 yılları arasında Güney Kore'nin FC Seul takımını çalıştırmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading